Les millors pel·lícules del 2013 segons Tarantino

Tots coneixem la “cinefàgia” de Quentin Tarantino. Devora pel·lícules a un ritme esgotador i sempre demostra que és un home amb un apetit molt variat. El director fa públic cada any el seu Top 10 particular i com sempre en ell, el resultat és en alguns casos esperat, en d’altres sorprenent i inclús, controvertit. Però, la gràcia del cinema és això, poder gaudir de tota mena de films i dir-ho orgullosament.

tarantino-quentin-01-g

“Voleu saber quines pelis m’han agradat més??”

Tal i com fa Tarantino, a qui no li tremola el pols per dir que EL LLANERO SOLITARIO o KICK-ASS 2 són dues de les millors cintes de l’any, malgrat el seu fracàs entre els cinèfils, molts d’ells avui posant-se les mans al cap (“cibernèticament” parlant) pels gustos del seu ídol. La veritat, a mi ja no em sorprenen tant les seves tries.

Aquí teniu la llista complerta, ell mateix l’ha publicat en ordre alfabètic i sense preferència, així que jutjeu vosaltres mateixos, quina serà realment la seva favorita?:

 •  AFTERNOON DELIGHT (Jill Soloway)
 •  ANTES DEL ANOCHECER (Richard Linklater)
 • BLUE JASMINE (Woody Allen)
 • DRINKING BUDDIES (Joe Swanberg)
 • EL LLANERO SOLITARIO (Gore Verbinski)
 • EXPEDIENTE WARREN (James Wan)
 • FRANCES HA (Noah Baumbach)
 • GRAVITY (Alfonso Cuarón)
 • JUERGA HASTA EL FIN ( Seth Rogen, Evan Goldberg)
 • KICK-ASS 2 (Jeff Wadlow)

Com veieu, la majoria són bastant reconegudes i ja s’han estrenat, una la tenim pendent (BLUE JASMINE, per cert, la pel·lícula de Woody Allen amb millors crítiques als EUA de l’última dècada) i les altres com DRINKING BUDDIES   AFTERNOON DELIGHT és difícil que ens arribin. Es tracta de dues comèdies americanes independents protagonitzades per actors televisius o normalment secundaris que com temem, costarà que arribin a les nostres sales. Us deixem amb el tràiler d’AFTERNOON DELIGHT, una comèdia sobre la vida sexual frustrada d’una dona casada, amb Kathryn Hann, Josh Radnor i Juno Temple i que tant ha agradat a Quentin Tarantino i també al festival de Sundance.

PD: Aquí teniu la nostra llista de les millors pel·lícules del 2013, segons LA CASA DE VIDRE.

Anuncis

2 responses to “Les millors pel·lícules del 2013 segons Tarantino

 1. Retroenllaç: Els millors films de 2013 | La Casa De Vidre·

 2. Retroenllaç: Els millors films del 2013 | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s