Estrenes del 4 d'octubre

Gravity

Director: Alfonso Cuarón Repartiment: George Clooney, Sandra Bullock Guió: Alfonso Cuarón, Jonás Cuarón Any: 2013 País: EUA Duració: 92 min Gènere:  Ciència Ficció

La doctora Ryan Jones, una doctora i brillant enginyera, i el veterà astronauta Matt Kowalsky, estan a una missió en un transbordador enmig de l’espai. El desastre es desencadenarà quan la seva base quedi completament destrossada, deixant als dos protagonistes completament sols enmig de la foscor.

Gravity_cartel_peli

Runner, runner

Director: Brad Furman Repartiment: Ben Affleck, Justin Timberlake, Gemma Arterton, Anthonie Mackie Guió: Brian Koppelman, David Levien Any: 2013 País: EUA Duració: 99 min Gènere: Thriller

Thriller sobre el joc online que segueix a un jove estudiant (Justin TImberlake)que perd tots els seus estalvis a una web de pòquer online. Al descobrir que es tracta d’un frau, decideix anar a Costa Rica per enfrontar-se al propietari (Ben Affleck) per acabar seduït per la seva organització i pressionat per l’FBI.

Gloria

Director: Sebastián Lelio Repartiment: Paulina García, Sergio Hernández, Diego Fontecilla, Fabiola Zamora Guió: Sebastián Lelio, Gonzalo MazaAny: 2013 País: Xile, Espanya Duració: 110 min Gènere: Drama

Als 58 anys, la Gloria (Paulina García) es resisteix a entrar a la vellesa perdent-se a festes per a singles. Quan coneix al Rodolfo (Sergio Hernández) tindrà la possibilitat d’iniciar la que podria ser la seva darrera relació sentimental. Però les coses no sortiran com s’esperava.

Zipy y Zape y el club de la canica

Director: Oskar Santos Repartiment:  Raúl Rivas, Daniel Cerezo, Claudia Vega, Marcos Ruiz, Javir Gutiérrez Guió: Francisco Roncal, Jorge A. Lara Any: 2013 País: Espanya Duració: 97 min Gènere: Aventures

Els famosos germans Zipi i Zape, estan internats a un estricte col·legi i per a liderar la resistència contra els malvats directors, funden “el club de la canica” amb altres alumnes. Junts descobriran que l’internat amaga un misteri.

La herida

Director: Fernando Franco Repartiment: Marían Álvarez, Rosana Pastor, Manolo Solo, Ramón Agirre Guió: Fernando Franco, Enric Rufas Any: 2013 País: Espanya Duració: 95 min Gènere: Drama

L’Ana (Marian Álvarez) treballa a un servei d’ambulància. La seva existència fora del treball és solitària i turmentada. Ni la seva mare (Rosana Pastor), ni el seu ex-xicot (Andrés Gertrudix), ni el seu company de feina saben com ajudar-la. Ella tampoc, fet que la porta a auto lesionar-se.

Mi primera boda

Director: Ariel Winograd Repartiment:  Natalia OreiroDaniel HendlerImanol AriasMartín Piroyanski Guió: Patricio Vega Any: 2011 País: Argentina Duració: 102 min Gènere:  Comèdia

Una comèdia romàntica argentina sobre les experiències de les bodes, un esdeveniment tan inolvidable com a vegades caòtic. El dia de la seva boda en Daniel decideix ocultar un petit secret per evitar problemes, però no farà més que empitjorar la situació i la cerimònia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s