Programa del 3 d'octubre

Aquesta setmana obrim amb la tertúlia “Ningú no és perfecte” parlant sobre la crisi del Blockbuster actual, el col·lapse que es preveu i quin panorama tindrem als propers anys. A continuació, notícies, tràilers i estrenes com l’esperada GRAVITY d’Alfonso Cuarón o el thriller RUNNER, RUNNER amb Ben Affleck. Finalment, com no,  la “Zona crítica” de LA ESPUMA DE LOS DÍAS, la nova i particular pel·lícula de Michel Gondry.

Atenció! Estan havent problemes per utilitzar el reproductor de WordPress segons quins navegador s’utilitza, així que per escoltar-nos sense problemes, podeu clicar a la imatge inferior per accedir a Ivoox, on allotgem els nostres àudios. Disculpeu les molèsties, treballarem per solucionar-ho. Gràcies!

http://www.ivoox.com/casa-vidre-03-del-10_md_2414652_1.mp3″

programa 3 octubre

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s