Zumzeig: Un nou cinema-bistrot a Barcelona

Aquest dimecres 2 d’octubre s’inaugura al barri d’Hostafrancs “Zumzeig Cinema”, una nova proposta que portarà en un petit i acollidor local del carrer Béjar número 53, una mescla de Bistrot on fer un bon àpat i de sala de cinema on poder veure documentals inèdits, reestrenes, cintes d’autor europees, pel·lícules independents americanes, cine-art i altres formats.

1186694_587002234692069_1877143274_n

La façana del Zumzeig al carrer Béjar.

Creat per la iniciativa privada del productor Esteban Bernatas , “Zumzeig Cinema” neix com una aposta per oferir un altre classe de cinema a la ciutat. Un espai on gaudir del Setè Art, en un ambient més reduït i on la interactivitat amb els autors de les obres serà més gran. La inauguració oficial és el dimecres 2 com diem, i la apertura al públic és el 4 d’octubre. A partir de llavors doncs, cada mes es projectaran una selecció de pel·lícules a un ritme d’unes 3 o 4 sessions diàries. La sala a més, està equipada tant de projecció tradicional com digital.

Una vista del Bistro.

Una vista del Bistrot.

Aquest mes d’octubre la programació estarà formada per pel·lícules inèdites i reestrenes. En quant a les primeres, tenim L’ENCERCLAMENT, un documental canadenc sobre el neoliberalisme, LA EDAD ATÓMICA una ficció dirigida per Héléna Klotz, DRAGONSLAYER, documental de Tristan Patterson ambientat al món del skateboard, JJA, un migmetratge de Gaëlle Boucand i A RITMO DE JESS, de Naxo Fiol, documental sobre Jess Franco. Pel que fa a reestrenes, es podrà veure LOS ILUSOS, de Jonás Trueba, una de les millors mostres del nou cinema espanyol, NOSTALGIA DE LA LUZ de Patricio Guzmán, documental que va tenir molt bones crítiques el passat any, i  finalment el documental BUENAVENTURA DURRUTI, ANARQUISTA, de Jean-Louis Comolli, un dels projectes de documental independent de Catalunya més reconeguts de la passada dècada.

Fotograma de LOS ILUSOS.

Fotograma de LOS ILUSOS.

El districte de Sants-Montjuïc, la ciutat de Barcelona i tots nosaltres donem la benvinguda a “Zumzeig”, contents de veure com encara hi han iniciatives d’aquesta mena davant el panorama actual i tot desitjant molta sort i èxit a una nova sala (i Bistrot) de la que podrem gaudir partir d’aquesta setmana. Per a més informació, aquí teniu la seva pàgina web.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s