Prometedor tràiler de "Nebraska", d'Alexander Payne

Torna Alexander Payne.

I el tràiler de NEBRASKA, la seva nova  pel·lícula no podia  generar més bones sensacions. Va agradar força a Canes, on va ser presentat, i fins i tot ja comença a sonar fort de cara a la pròxima edició del Òscars.

El director d’ENTRE COPAS i LOS DESCENDIENTES sempre ha destacat per l’excel·lent treball amb els seus actors i aquest vegada sembla que no serà menys.  La parella formada per Bruce Dern i Will Forte ja destil·la una química espectacular en aquest primer avanç del film i el Premi a Millor Actor, aconseguit per Dern a la passada edició del festival de Canes, reforça encara més aquesta impressió.

NEBRASKA es centra en història d’un home gran (Bruce Dern), que afirma tenir un bitllet de loteria premiat amb un milió de dòlars. Però L’ancià, necessita de l’ajuda del seu fill (Will Forte) per tal que l’ajudi a cobrar-lo. Aquest és el punt de partida que planteja Alexander Payne per reflexionar, un cop més, sobre la família, la vida i els fantasmes personals.

Aquí va el tràiler i el cartell:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s