Bryce Dallas Howard podria incorporar-se a Jurassic World

Ara que JURASSIC WORLD ja és un fet, després dels problemes inicials i la confirmació de la nova data d’estrena per el 12 de juny de 2015, és moment per  a que comenci a concretar-se el càsting. Segons apunta The Wrap, Bryce Dallas Howard (filla de Ron Howard) està en conversacions per incorporar-se a la saga juràssica.

Bryce-Dallas-Howard-99

Bryce Dallas, possiblement lluitarà contra els dinosaures de Spielberg.

Quin paper interpretarà és encara desconegut, ja que com sabeu, els detalls argumentals d’aquesta quarta pel·lícula encara són un misteri. L’actriu, a la que hem pogut veure a EL BOSQUE, SPIDER-MAN 3 o CRIADAS Y SEÑORAS entre d’altres, podria ser doncs, la protagonista principal. Amb el recent canvi de títol a JURASSIC WORLD, molts especulem que els rumors d’un parc temàtic de dinosaures són consistents. Altres actors que estant sonant per formar part de la pel·lícula són Garrett Hedlun (TRON: LEGACY), David Oyelowo (JACK REACHER) o John Krasinski (THE OFFICE).

jurassic_world_logo_a_l-550x309

Jurassic World, títol de la nova pel·lícula de la saga.

JURASSIC WORLD serà co-escrita i dirigida per Colin Trevorrow i produida per Steven Spielberg. Veurem com avança la pre-producció i si podem anar sabent més detalls, com sempre els podreu consultar aquí. Ara per ara el cert és que bé podríem estar davant d’una seqüela directa, o bé, d’un reboot total.

Anuncis

One response to “Bryce Dallas Howard podria incorporar-se a Jurassic World

  1. Retroenllaç: Josh Brolin cap a Jurassic World | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s