Nou (i sorprenent) projecte de Derek Cianfrance

La propera pel·lícula del director nord-americà no serà un drama, ni parlarà de les relacions de parella, ni (que sapiguem) serà protagonitzada per Ryan Gosling. I és que el següent projecte de Derek Cianfrance no té gairebé cap relació amb la línea que estava prenent la seva carrera: s’encarregarà de dirigir l’adaptació del llibre ESPN: Those guys have all the fun, sobre la cadena esportiva nord-americana.

derek

La història de la creació d’ESPN serà produïda per Michael De Luca i Dana Brunetti, qui també treballen actualment en l’adaptació de 50 OMBRES D’EN GREY i que ja es van encarregar de portar a la pantalla LA RED SOCIAL, dirigides per Sam Taylor-Johnson i David Fincher, respectivament.

espn

En aquest cas, els productors han confiat en Derek Cianfrance per dirigir la història que explica el naixement i l’evolució de la mítica cadena esportiva. CRUCE DE CAMINOS, la última pel·lícula del director, es va estrenar recentment a Espanya. Cianfrance es va donar a conèixer amb la seva segona pel·lícula, BLUE VALENTINE, protagonitzada per Ryan Gosling i Michelle Williams. Podeu llegir la crítica de CRUCE DE CAMINOS aquí i la de BLUE VALENTINE aquí.

Focus Features dóna per iniciat el projecte amb aquesta notícia, després de fer-se amb els drets del llibre escrit per James Andrey Miller i Tom Shales. En un principi, tot apuntava que seria Fox qui realitzaria la pel·lícula però finalment ha rebutjat als drets. Per ara no n’han trascendit més detalls.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s