Estrenes del 20 de Setembre

Rush

Director: Ron Howard Repartiment: Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Alexandra Maria Lara Guió: Peter Morgan Any: 2013 País: EUA Duració: 120 min Gènere: Biopic, drama

RUSH és un film ambientat en el món de la Fórmula 1 dels anys 70 i es centra en la rivalitat que van mantenir en el seu moment els pilots James Hunt (Chris Hemsworth) i Nicki Lauda (Daniel Brühl), sobretot durant l’any 1979, en que aquest últim va sofrir un accident que quasi li va costar la vida

 Rush_cartel_peli

Jobs

Director: Joshua Michael Stern Repartiment: Ashton KutcherDermot MulroneyAmanda CrewJames WoodsJosh GadMatthew ModineLukas HaasJ.K. SimmonsRon Eldard Guió: Matt Whiteley Any: 2013 País: EUA Duració: 122 min Gènere: Biopic, drama

Biopic del visionari personatge de Sillicon Valley, Steve Jobs, que abarca des de la seva joventut fins al moment que va decidir que volia revolucionar el món, retratant les seves emocions, els moments més destacables de la seva vida i les persones que van estar amb ell en tot moment.

R.I.P.D. Departamento de Polícia Mortal

Director: Robert Schwentkel Repartiment: Ryan Reynolds, Jeff Bridges, Keving Bacon, Mary-Louise Parker Guió: Phil Hay, Matt Manfredi Any: 2013 País: EUA Duració: 98 min Gènere: Fantasia, acció

En quant Proctor (Mary-Louise Parker), la directora de l’anomenat Departament de Policia Mortal (RIPD) els assigna una missió, els policies Roy y Nick viatgen al Boston terrenal per detenir a Bobby Hayes (Kevin Bacon), l’excompany del Nick, responsable de la seva mort i que amaga un secret que pot posar en perill la Terra.

Thérèse D.

Director: Claude Miller Repartiment: Audrey TautouGuilles LelloucheAnaïs Demoustier,Catherine Arditi Guió: Claude MillerNatalie Carter Any: 2012 País: França Duració: 110 min Gènere: Drama

A Las Landas, al sud-oest de França, es concerten unes bodes per unir terres i families. Thérèse Larroque es converteix en la senyora Desqueyroux, però la jove d’idees vanguardistes no respecta les convencions de la classe burgesa i intentarà viure plenament, fugint del seu destí imposat.

Justin y la Espada del Valor

Director: Manuel Sicilia Repartiment: Freddie Highmore, Antonio Banderas, Charles Dance Guió: Matthew Jacos, Manuel Sicilia Any: 2013 País: Espanya Duració: 90 min Gènere: Drama

El Justin viu en un regne governat pels buròcrates on els cavallers han estat desterrats. El seu somni és ser un “Cavaler del Valor”, com va ser el seu avi, però la seva família l’obliga a ser advocat. Però aviat el Justin escapa per assolir el seu somni, en una aventura on coneixerà diversos personatges que l’ajudaren a convertir-se en cavaller i lluitar contra Sir Heraclio i els seus plans per destruir el regne.

Para Elisa

Director: Juanra Fernández Repartiment: Ana Turpin, Ona Casmiquela, Luisa Gavasa, Jesús Caba Guió: Juanra Fernández Any: 2013 País: Espanya Duració: 74 min Gènere: Terror

PARA ELISA és una experiència terrorífica basada en un simple i innocent joc infanta. El que en principi semblava igenu pot convertir-se en el pitjor dels malsons. La pel·lícula ens transporta a una nit d’interminable patiment. Plantejada amb tan sols quatre actors, dividits en dues posicions enfrontades i antagòniques: la del bé i el mal; la racional i la irracional; la infantil y la madura.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s