No hi haurà pel·lícula de Pixar el 2014

És a dir, ens queden un mínim de 15 mesos sense gaudir d’alguna història de la meravellosa factoria d’animació. El motiu principal sembla ser el canvi de director de la propera cinta de Pixar, THE GOOD DINOSAUR, que havia de ser dirigida per Bob Peterson, director de l’aclamadíssima (i sensacional) UP. Amb aquest canvi, l’estrena de la cinta, prevista per maig de l’any que ve, es posposa fins novembre de 2015. I això no és tot.

2

Degut al canvi de data de THE GOOD DINOSAUR també s’ha hagut de modificar la data prevista d’estrena de l’esperada FINDING DORY. En principi, no serà fins juny de 2016 que els espectadors poguem tornar a gaudir de les aventures dels peixos que més ens han fet riure a la gran pantalla. Tot i que l’anunci d’aquesta seqüela va ser rebut amb força il·lusió per part dels fans de BUSCANDO A NEMO, no tot el públic sembla estar d’acord amb l’aposta que fa Pixar per reutilitzar personatges d’anteriors pel·lícules.

©2013 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

En els últims temps, s’ha parlat molt de la possible “crisi d’idees” de l’estudi d’animació americà. Tant els anuncis de preqüeles i seqüeles (CARS 2, MONSTRUOS UNIVERSITY i la ja anomenada FINDING DORY) com les crítiques poc favorables que va rebre en la seva estrena BRAVE van iniciar un seguit d’articles qüestionant la falta d’innovació i creativitat a Pixar. Tal vegada sigui aquest un dels motius que empeny als productors a prendre’s més temps abans del proper llençament. Tot i així, no és la primera vegada que Pixar canvia de director en una de les seves pel·lícules (de fet ha sigut així en les últimes 8 pel·lícules).

En qualsevol cas, encara no s’ha decidit qui serà el director de la propera pel·lícula de Pixar. Noms com el de John Lasseter, Lee Unkrich, Mark Andrews i Peter Sohn semblen ser els candidats a dirigir aquesta història que compta amb Lucas Neff, John Lithgow, Frances McDormand i Neil Patrick Harris com actors de doblatge.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s