Grudge Match: De Niro VS. Stallone

Els millors boxejadors cinematogràfics de la història s’enfronten per fi en un combat únic!

És inevitable pensar en Rocky contra Jake LaMotta i aquí recau l’encert (si més no promocional) de GRUDGE MATCH, una comèdia de Peter Segal en la que dos púgils retirats són convençuts per tornar a enfrontar-se 30 anys després del seu últim combat. Una espècie de “revancha” per desempatar que ha de donar l’oportunitat a dos vells per retrobar-se amb la seva vida i allò que havien sigut.

Sens dubte, els dos boxejadors més mítics del cinema.

Sens dubte, els dos boxejadors més mítics del cinema.

Com a fan de les pel·lícules de Boxa compro molt aquesta proposta però ja sabem que aquestes pel·lícules tendeixen a decebre, sobretot les comèdies de De Niro dels darrers anys, malgrat la seva “resurrecció” a EL LADO BUENO DE LAS COSAS. Stallone, per la seva banda, sembla en més bona forma que mai, tornant a comptar amb el favor del públic després de molts anys d’ostracisme i manegant la seva carrera de forma molt intel·ligent (assumint sempre la mena d’actor que és, clar)

De Niro i Stallone lluitant. Serà la segona vegada que treballen junts després de la magnifica i infravalorada COP LAND.

De Niro i Stallone lluitant. Serà la segona vegada que treballen junts després de la magnifica i infravalorada COP LAND.

Tan sols per les referències cinematogràfiques/pugilístiques, els bons actors principals i secundaris (Alan Arkin, Kim Basinger o Jon Bernthal) i un director, Peter Segal, amb bones comèdies a la seva carrera (EJECUTIVO AGRESIVO, SUPERAGENTE 86, AGÁRRALO COMO PUEDAS 33 1/3) el resultat podria acabar sent bo.

Kim Basinger. "Quien tuvo..."

Kim Basinger: “On n’hi ha hagut…”

Anuncis

2 responses to “Grudge Match: De Niro VS. Stallone

    • Correcte, però l’ús és plenament conscient, per la denotació més esportiva que li trobo al terme, d’aquí l’ús de les cometes. Gràcies per la puntualització però!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s