Schwarzenegger a Avatar 2

És el rumor del dia a Internet, segons Latino Review, el gobernator en persona està molt a prop de ser el malvat d’AVATAR 2. Malgrat no sigui res oficial, la repercussió de la nova col·laboració entre Cameron i Schwarzenegger 20 anys més tard (des de MENTIRAS ARRIESGADAS) a la seqüela de la pel·lícula més “taquillera” de la història, és innegable.

Dos vells amics tornant a treballar plegats.

Dos vells amics tornant a treballar plegats.

Ara que l’inici del rodatge s’apropa, els rumors han sorgit de nou, apuntat que fa un temps els dos varen visitar una selva amazònica on suposadament Cameron vol que els seus actors entrenin, donades les similituds amb els nous espais de Pandora, segons diuen més aquàtics a la segona part. La informació apunta que el paper de Schwarzenegger seria el de malvat de la pel·lícula, un nou cap militar que agafa el relleu de Stephen Lang en la destrucció i colonització de Pandora. Una mica més del mateix, així que sent un rumor com és, agafem-ho amb pinces.

En els propers anys ens posarem les ulleres més d'un cop per revisitar Pandora.

En els propers anys ens posarem les ulleres més d’un cop per revisitar Pandora.

A tot això, quin és l’estat d’AVATAR? La segona part està relativament propera (Decembre 2016), però també la tercera i quarta, després del fitxatge de nous guionistes per a cada una d’elles. Josh Friedman (LA GUERRA DELS MÓNS) per la segona, Rick Jaffa i Amanda Silver (EL ORIGEN DEL PLANETA DE LOS SIMIOS) per la tercera i SHANE SALERNO (SALVAJES) per la tercera. També sabem que tant Zoe Saldana, Sam Worthington i Sigourney Weaver tornaran a actuar i qui sap si també com diuem, Arnold Schwarzenegger. El que és clar és que James Cameron, prepara poc o poquet la seva tetralogia per tornar a dominar les sales i revolucionar la tecnologia. Estic segur que seran una meravella tècnica però, tindran una història i desenvolupament tant feble com l’AVATAR original? Si és que se li pot dir original, per cert…(ejem, BAILANDO CON LOBOS o la infame DELGO).

PD: Si finalment l’Arnold hi actua, serà el malvat d’AVATAR 2 o d’ABADAH 2???

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s