Open Windows: Torna Vigalondo

Feia temps que Nacho Vigalondo rondava la idea d’un thriller modern, que tingui lloc dins les finestres d’un ordinador. La realitat informàtica és cada cop més present al cinema i en els darrers anys hem anat veient pel·lícules centrades amb Internet o xarxes socials en tota mena de gèneres, però sent el de terror el més habitual. Aquí, Vigalondo juga amb les convencions del thriller més “Hitchcockià” aplicat a les finestres del teu escriptori i el pervers món del 2.0.  Després de lluitar amb pressupostos baixos i problemes de distribució,  el director càntabre disposa d’un bon pressupost i estrelles internacionals per dur a terme OPEN WINDOWS.

Aquest és la seva sinopsi oficial: La Jill, l’actriu del moment, es nega a sopar amb en Nick, un fan que ha guanyat una cita amb ella a través d’un concurs organitzat per la distribuïdora de la seva última pel·lícula. A canvi, el Chord, un desconegut fent-se passar pel manager de la Jill, ajuda al Nick a seguir els passos de l’actriu des del seu ordinador. Així comença un joc en el que el poc a poc el Nick se n’adona que és tan sols un titella en el pla maníac dissenyat pel Chord per acabar amb l’estrella.

Vigalondo dirigint a Wood. El director va emprar fins a 12 tipus de càmeres diferents per recrear l'efecte multifinestra.

Vigalondo dirigint a Wood. El director va emprar fins a 12 tipus de càmeres diferents per recrear l’efecte multifinestra.

OPEN WINDOWS compta amb Elijah Wood en el paper de Nick i atenció, amb Sasha Grey com a Jill. Vigalondo, sempre murri per moure’s amb èxit entre el seu fanbase i el món d’Internet, és conscient que pot atraure certa atenció comptant amb l’ex estrella porno reconvertida ara en actriu, escriptora i figura de culte en general. Vigalondo pot ser el vulguis, menys “tonto”.

La musa de Vigalondo...i la de molts altres internautes.

La musa de Vigalondo…i la de molts altres internautes.

La veritat és que és una aposta de pel·lícula atractiva que, ben portada i executada, pot ser un èxit. Però també té molt de risc i podria acabar sent tot un fail. Jo de moment, li tinc curiositat. Haurem d’esperar fins l’estrena (encara no confirmada) a les nostres sales.

open-windows-poster

Poster del thriller de Vigalondo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s