Jurassic Park 4 canvia de títol

Jurassic World!

Aquest és doncs el títol de la quarta entrada de la saga juràssica. Un títol confirmat ahir per la Universal a més d’una nova data d’estrena (recordeu que la va posposar): 12 de juny de 2015.

jurassic_world_logo_a_l-550x309

El nou logo de la ressuscitada franquícia.

Què té de rellevant aquest nou títol? Ara per ara poc però si més no, fa més sòlids els rumors sobre l’argument que porten circulant des del juny. Segons es diu, des de l’arribada de Colin Trevorrow, que s’ha encarregat de reescriure amb Derrick Connolly el guió original de Rick Jaffa i Amanda Silver (autors d’EL ORIGEN DEL PLANETA DE LOS SIMIOS).

Aquests rumors deien que la cinta transcorreria en un futur proper on el parc originalment pensat per John Hammond (Richard Attemborough) porta ja funcionant amb èxit durant una dècada. A l’estil d’un macro parc com “Seaworld”, aquest recinte ofereix dinosaures submarins i atenció, espectacles amb dinosaures domats. Sí, tal com sona, en aquest JURASSIC WORLD, el T-Rex o els Velociraptors són ja animals de parc, totalment entrenats. Quan la nova atracció es presenta (un nou dinosaure considerablement més gran que el T-Rex) tot surt malament i el pànic entra a escena. Però a diferència de les anteriors cintes, per lluitar contra els dinosaures, els protagonistes comptaran ara amb l’avantatge d’emprar els seus dinosaures domats.

Ganes de més en augment!

Ganes de més en augment.

Com veieu, la confirmació del nou títol JURASSIC WORLD pot fer pensar que aquesta sinopsi rumorejada podria ser certa, recordant les similituds amb el “Sea World” o d’altres parcs temàtics. De totes maneres, són rumors i res oficial i podria ser que la Universal i els cineastes, coneixedors d’aquest rumor, hagin volgut contribuir una mica a l’especulació. Veurem. És d’esperar que amb aquest anunci, vindran noves noticies aviat confirmant la sinopsi i els actors.

Qué mític!

Qué mític!

Esteu tant motivats per la pel·lícula com jo? A mi aquest argument m’atrau (dinosaures domats, YEAH!) i la veritat, vull tornar a tenir 6 anys davant la pantalla del cinema. Aix…

Anuncis

One response to “Jurassic Park 4 canvia de títol

  1. Retroenllaç: Josh Brolin cap a Jurassic World | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s