Tràiler final de Gravity

Ja queda menys per saber si Alfonso Cuarón aconseguirà destronar a Kubrick. I és que el propi James Cameron ha dit que “és la millor pel·lícula de l’espai mai feta”. Clar que Cameron ha participat com a consultor a la pel·lícula i ens ho hem d’agafar en pinces. No obstant, la bona rebuda de la cinta al Festival de Venècia i sobretot, els impressionants tràilers i clips que hem anat veient ens fan tenir molt bones sensacions per GRAVITY.

gravity-bullock-poster

Pòster centrat en Bullock.

Avui arriba el que és el tràiler final. La majoria d’escenes són les mateixes, però les noves aporten més context a la història i donen cos a l’angoixant odissea que viuen dos astronautes (Sandra Bullock i George Clooney) per sobreviure a l’espai. I és que si una cosa deixà clara el tràiler és aquesta: La vida a l’espai és impossible. El 4 d’octubre sortirem per fi de dubtes i veurem si tal i com diu Cameron, GRAVITY és la millor pel·lícula de l’espai. De moment a mi, 2001: UNA ODISEA DEL ESPACIO que no me la toquin. Quines ganes que sigui octubre! Gaudiu el tràiler, que val molt la pena:

Poster centrat en Clooney.

Pòster centrat en Clooney.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s