Dakota Johnson i Charlie Hunnam protagonitzaran CINQUANTA OMBRES D'EN GREY

Després de l’anunci, a finals de juny, que seria Sam Taylor-Johnson (NOWHERE BOY) l’encarregada de dirigir l’adaptació de CINQUANTA OMBRES D’EN GREY només ens faltava saber els noms dels actors que donaran vida als protagonistes. I ahir tant les productores de la pel·lícula com l’autora dels llibres van anunciar que seran Dakota Johnson i Charlie Hunnan.

dakota-johnson-long-blonde-wavy-hairstyle-bangs_01

Dakota Johnson és filla de Don Johnson i Melanie Griffith i va debutar a LOCOS EN ALABAMA, pel·lícula protagonitzada per la seva mare i dirigida pel seu padrastre, Antonio Banderas. L’any 2006 va ser escollida Miss Globus d’Or i en el comunicat de premsa que es va fer públic ahir se’n destaca la seva participació a LA RED SOCIAL, on va coincidir amb els productors de CINQUANTA OMBRES D’EN GREY. Entre altres projectes, prepara una sèrie de televisió per a la Fox, BEN AND KATE, i ha participat a l’adaptació del videojoc NEED FOR SPEED amb Aaron Paul i Michael Keaton.

Charlie-Hunnam

Per altra banda, Charlie Hunnam és conegut per la seva participació a sèries tan diferents com són QUEER AS FOLK i HIJOS DE LA ANARQUÍA. També ha actuat a HIJOS DE LOS HOMBRES, COLD MOUNTAIN i PACIFIC RIM, de la qual podeu llegir la nostra crítica aquí.

L’elecció d’aquests dos actors era una de les notícies més esperades d’aquest estiu. Donada la gran fama que ha aconseguit la trilogia de l’escriptora E.L. James (més de 70 milions de còpies a tot el món i traduïda a 50 idiomes), aquesta adaptació està predestinada a convertir-se en un dels projectes que més repercussió tenguin en els propers mesos. Recordem que es tracta de la història d’una noia jove i molt innocent que s’enamora d’un empresari amb estranys gustos sexuals.

La portada del primer llibre de la trilogia de Grey.

Entre els candidats a protagonitzar aquesta pel·lícula s’havia parlat de gent com Angelina Jolie o Emma Watson per al paper d’Anastasia i Jonathan Rhys Meyers o Channing Tatum per interpretar a Cristian. Ara que ja sembla tot més o menys decidit, només queda esperar a l’agost de 2014 per a saber com surt aquesta adaptació del major fenòmen editorial dels últims temps.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s