Noves veus per a Marvel!

L’anomenada “Fase 2” de Marvel es va encetar amb IRON MAN 3, continuarà amb THOR: EL MUNDO OSCURO a finals d’any, CAPITÁN AMÉRICA: EL SOLDADO DE INVIERNO a l’abril de 2014, GUARDIANS OF THE GALAXY a l’agost de 2014 i acabarà finalment amb THE AVENGERS: THE AGE OF ULTRON.

De les cintes que estan per rodar (GUARDIANS i AVENGERS) encara quedaven papers (més aviat veus) per completar el càsting. En el cas de GUARDIANS OF THE GALAXY, amb tot el repartiment tancat, estàvem pendents de saber qui donaria veu a dos dels seus personatges animats, Groot, un fort alienígena que recorda a un arbre i Rocket Racook, un dels líders de l’equip, un ós rentador antropomòrfic amb una forta personalitat. Sí, així de variat i rocambolesc és aquest equip galàctic. Doncs bé, els fitxatges com no, han estat a l’alçada (i per no trencar la dinàmica fandom d’Internet, també han estat polèmiques…)

VIn Diesel toranarà a posar veu a un gegant.

VIn Diesel toranarà a posar veu a un gegant.

La veu de Groot serà la de Vin Diesel, que ja va posar veu al mític gegant d’EL GIGANTE DE HIERRO, una de les grans pel·lícules d’animació (i de superherois) dels 90 dirigida per Brad Bird. D’altra banda, per el paper de Rocket Racoon, la veu triada és d’algú si més no, del mateix caixet, Bradley Cooper. L’actor, que té una gran demanda i tirada ara mateix, s’incorpora a l’Univers Marvel aportant la seva veu, però si la relació és bona, qui sap si algun dia acabarà prestant la seva presència en un altre superheroi. Molts esperaven un actor més còmic i sarcàstic pel paper, es parlava de Jim Carrey o Adam Sandler, però segons diuen aquests demanaven molt sou.

Un dels personatges més desconcertants de la Marvel, amb la veu de Cooper.

Un dels personatges més desconcertants de la Marvel, amb la veu de Cooper.

Anant cap a la seqüela de LOS VENGADORES, tal i com vam dir en l’especial del Comic Con, un dels nous personatges serà el malvat Ultron, un robot amb tendències criminals i desitjos de venjança cap el grup de superherois. L’actor qui posarà James Spader, una elecció que pocs barallaven, però sens dubte, si escolteu la seva veu actual (ja marcada pel anys) li pot donar un toc dramàtic molt interessant. Spader ha tingut un gran recorregut en papers a la gran pantalla com SEXO, MENTIRAS Y CINTAS DE VIDEO, LOBO, STARGATE, CRASH (la bona, la de Cronemberg), SECRETARY o LINCOLN i també a la petita pantalla com  a BOSTON LEGAL (guardonat amb diversos Emmys), THE OFFICE o THE BLACKLIST, que té per estrenar.

La veu de Spader posarà en perill la vida de LOS VENGADORES.

La veu de Spader posarà en perill la vida de LOS VENGADORES.

PD: Un tastet de la veu de James Spader:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s