Dallas Buyers Club, un McConaughey extrem

Fa un parell d’anys que som testimonis de la renaixença de Matthew McConaughey. Decidit a abandonar els seus papers de “galán” a comèdies romàtiques, i apostant per material atrevit i interessant com als inicis de la seva carrera.

McConaughey, portat a l'extrem físicament.

McConaughey, interpretant a un malalt de Sida.

L’actor texà, porta una ratxa de pel·lícules des d’EL INOCENTE al 2011 realment increïble: KILLER JOE, EL CHICO DEL PERIÓDICO, MAGIC MIKE, la recent estrenada aquí MUD i un futur prometedor amb olor a Oscars amb THE WOLF OF WALL STREET i ara, DALLAS BUYERS CLUB, de la que us portem el primer tràiler. Sense oblidar que protagonitzarà INTERSTELLAR de Chirstopher Nolan. Déu n’hi do quin gir a la seva carrera.

DALLAS BUYERS CLUB és sens dubte l’aposta més forta per un paper (i un Oscar) de McConaughey. La història vertadera de Ron Woodroof, un cowboy vividor diagnosticat amb la Sida als anys 80, quan era una sentència de mort a més d’un estigma i debat social. Woodroof, a qui se li dona 30 dies de vida, decideix buscar tractament encara no aprovat als EUA i traficar amb els medicaments per oferir-los al altres malalts terminals de Dallas. Una mesura desesperada per una situació extrema. Woodroof no només va viure més dels 30 dies previstos sinó que va crear tota una xara “alegal”, el “Club de compradors” per subministrar tractaments alternatius als malalts.

El canvi físic per DALLAS BUYERS CLUB és esfereïdor.

El canvi físic per DALLAS BUYERS CLUB és esfereïdor.

McConaughey va perdre més de 20 quilos i com veieu, el canvi és molt impressionant per interpretar un paper amb el que es va sentir lligat des de l’inici. També canvia radicalment Jared Leto (acostumat a compensar la falta de talent amb canvis físics extrems) interpretant a un malalt transvestit que s’associa amb el protagonista. També tenim a Jennifer Garner i Griffin Dunne entre d’altres. Dirigeix atenció, el més que interessant Jean-Marc Vallée, director de C.R.A.Z.Y, LA REINA VICTORIA o CAFE DE FIORE. Per tant, malgrat l’aspecte un pèl “sentimentaloide” del tràiler i la naturalesa lacrimògena de la història, la implicació de Matthew McConughey i la participació de Vallée ens fa ser optimistes de veure una cinta de qualitat i qui sap, si el primer Oscar per el “nostre Mateu”.

"Estic casada amb BATMAN!!!"

“Estic casada amb BATMAN!!!”

Us deixem també amb el primer pòster oficial:

20614162

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s