Ben Affleck serà Batman

Realment ens ha agafat molt desprevinguts la notícia: Ben Affleck és el nou Batman!

Fa unes setmanes vam relatar el que es va viure al San Diego Comic Con i el sorprenent anunci que la seqüela d’EL HOMBRE DE ACERO serà de fet una unió entre els dos superherois més famosos de la DC: Superman i Batman. Batman i Superman, els dos herois més grans junts per primera vegada a la gran pantalla de la mà (quin remei) del director Zack Snyder i de la ploma (aquest és el vertader drama) del guionista David S. Goyer.

batman:superman

Aquest és el logo del projecte que circula. Encara no hi ha versió oficial.

S’especulava amb qui podria ser el nou Batman. Es deia que seria una encarnació molt més adulta i madura, portant anys d’avantatge sobre el Superman de Henry Cavill i els rumors apuntaven a actors com Josh Brolin, Ryan Gosling, Jon Hamm o Karl Urban i inclús a una megaoferta de prop de 60 milions d’euros a Christian Bale per repetir en el paper. Al final res d’això. La Warner Bros. ha anunciat oficialment via un comunicat que serà Ben Affleck, qui interpretarà al famós justicier emmascarat.

L'actor, director i prodcutor de Boston, segur oferirà un Batman en la línia dels seus (anti) herois torturats de THE TOWN o ARGO.

L’actor, director i prodcutor de Boston, segur oferirà un Batman en la línia dels seus (anti) herois torturats de THE TOWN o ARGO.

Una decisió bastant sorprenent però no tant inesperada. Affleck és des dels seus darrers èxits com actor/director un dels nens mimats de la Warner, que confia plenament amb ell i que ja fa temps que intentaven que dirigís per ells una cinta de superherois, la fallida JUSTICE LEAGUE (l’equip de superherois de la DC). Ara aquest fitxatge sembla també una bona oportunitat per, qui sap, fer despertar l’interès de l’Affleck director pels superherois i que s’animi a dirigir les noves aventures del seu Batman, la JUSTICE LEAGUE o les properes seqüeles d’EL HOMBRE DE ACERO. Ja veurem.

De moment, un servidor, tot i que perplex, està content. Primer perquè un dels meus actors actuals preferits interpretarà al meu superheroi preferit, segon perquè és un decisió en part arriscada i això (crec) sempre és a priori, bo i tercer perquè confio (segurament equivocadament) en que Zack Snyder rebrà més d’un útil consell de part d’Affleck sobre com dirigir amb criteri. Tot i que qui més necessita un cop de mà és el guionista David S. Goyer.

El conflicte entre els dos herois serà mostrat.

El conflicte recorrent entre els dos herois serà mostrat. (Aquí dibuixat magistralment per Alex Ross)

L’encara per titular oficialment (li direm SUPERMAN/BATMAN) seqüela d’EL HOMBRE DE ACERO s’estrenarà mundialment el 17 de juliol de 2015 amb la participació de moment confirmada de Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams, Laurence Fishburne i Diane Lane.

PD1: Quina veu farà Affleck com a Batman? Necessitarà pastilles pel coll com Christian Bale?

PD2: Primer Daredevil, després fent excel·lentment del tràgic Superman televisiu a HOLLYWOODLAND i ara de Batman: Affleck enfundat ja en 3 supervestits.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s