Eastwood podria substituir a Spielberg a AMERICAN SNIPER

Què t’abandona Spielberg? Cap problema, fitxes a Clint Eastwood.

Així sembla haver reaccionat Bradley Cooper, protagonista i productor (tal i com informàvem) d’AMERICAN SNIPER. Cinta biogràfica del franctirador més letal de l’exèrcit americà, Chris Kyle, que va morir assassinat a un camp de tir per un company militar. AMERICAN SNIPER, suposa una producció ambiciosa de Bradley Cooper, que amb l’ajuda de la Warner Bros., espera assolir un èxit de públic i crítica que consolidi encara més, la seva carrera.

"I'm gonna make your day, Bradley"

“I’m gonna make your day, Bradley”

En principi aquest projecte anava a ser dirigit com sabeu per Steven Spielberg, però fa unes setmanes, ell i la seva productora, Dreamworks, van abandonar el projecte sense donar moltes explicacions. Ara segons informen algunes webs americanes, sembla que el substitut serà ni més ni menys que Clint Eastwood, que malgrat la seva veterania i algunes (poques) cintes irregulars, continua sent un mestre i un director llegendari, capaç, si està inspirat, de donar-li un aire a AMERICAN SNIPER molt diferent que el que hagués donat Spielberg. Pot ser interessant. De moment, està decidit a dirigir-la i la signatura i l’anunci oficial poden ser propers.

"Tot teu, Clint."

“Tot teu, Clint.”

Això si, de moment, no serà la propera cinta de l’actor/director ja que està a punt de rodar JERSEY BOYS, l’adaptació del famós musical de Broadway (sí, Eastwood dirigirà un musical) mentre que Bradley Cooper té altres projectes per filmar com la nova cinta de Cameron Crowe. Per cert, parlant de Cooper, avui també s’assegura que la Marvel li ha ofert ser la veu de Rocket Racoon (personatge animat) del seu projecte per 2014, GUARDIANS OF THE GALAXY.

"Este chico está en todo"

“Este chico está en todo”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s