Fading Gigolò: Woody Allen, “xulo” del gigolò Turturro

Així sona. Aquesta és la premissa de la nova cinta com a director i guionista de John Turturro, el mític actor secundari novaiorquès. FADING GIGOLÒ explica la història de Fioravante (Turturro) un florista a qui no li aniria malament una mica de diners extres i qui amb l’ajuda del seu amic llibreter (Woody Allen) s’endinsa en el món de la prostitució masculina. Woody Allen s’encarrega de buscar-li clientes adinerades i insatisfetes de Manhattan mentre ell se’n porta una comissió. Un proxeneta d’allò més inusual i neuròtic.

Com veieu, el tràiler desprèn un aire de comèdia simpàtica d’aquelles que deixen un bon sabor de boca. La combinació Woody Allen i John Turturro fa gràcia i veure a Allen actuar de nou s’agraeix. A més la temàtica, és com a mínim curiosa i la resta del repartiment, espectacular: Sharon Stone i Sofia Vergara d’allò més explosiu i Vanessa Paradis d’allò més tendre. També tenim a Liev Schreiver al repartiment.

fadinggigolo-trailer-blog630-jpg_194053

No és tonto el Turturro.

El tràiler arriba cortesia del TIFF, el festival de Toronto on s’estrenarà al setembre. FADING GIGOLÒ és la cinquena pel·lícula de John Turturro com a director, una faceta poc coneguda però carregada de pel·lícules petites i amb bones idees al darrera. Particularment m’han agradat les seves dues aproximacions al musical, ROMANCE AND CIGARRETTES (musical contemporani amb Kate Winslet, Susan Sarandon i James Gandolfini) i PASSIONE: A MUSICAL ADVENTURE, un desconegut documental preciosament filmat sobre la música napolitana que es va gaudir molt al Festival In-Edit de fa dos anys.

"jo, jo et porto les clientes i tu, tu em pagues un 10 per cent. No, un 15...millor un 12, què estic fent?"

“jo, jo et porto les clientes i tu, tu em pagues un 10 per cent. No, un 15…millor un 12, què estic fent?” (Veu de Joan Pere, clar)

PD: I aquí també el pòster oficial

Fading-Gigolo-poster-550x812

PD2: Pagarieu per sexe amb Turturro o amb el “xulo” Woody Allen?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s