The Monuments Men, esquadró d'estrelles dirigides per Clooney

Gran tràiler per la nova pel·lícula dirigida per George Clooney! Un repartiment espectacular i una història vertadera de la Segona Guerra Mundial. Tots els ingredients per triomfar. A més, desprès un mescla d’intriga, acció i comèdia que molts ja comparen amb OCEAN’S ELEVEN però que espero estigui més propera a aquelles grans cintes d’aventures bèl·liques d’esquadrons que se solien fer com LOS VIOLENTOS DE KELLY, LOS CAÑONES DE NAVARONE o HA LLEGADO EL ÁGUILA, entre moltes altres:

Com veieu doncs, no té pèrdua. George Clooney, Matt Damon, Bill Murray (yeah!), John Goodman, Jean Dujardin, Cate Blanchett i Bob Balaban són THE MONUMENTS MEN. 8 herois improbables, un grup d’arquitectes, experts en art, directors de museu sense experiència militiar, disposats a arriscar les seves vides per salvar l’art destruït, cremat o robat pels nazis. Una història real d’un esquadró ordenat pel mateix Franklin D. Roosevelt, destinats a protegir el llegat de milers d’anys d’art.

Maleits Nazis!

Maleits Nazis!

Cinquena pel·lícula del Clooney director, co-escrita amb el seu col·laborar i soci, Grant Heslov. Haurem d’esperar amb ganes l’estrena cap a finals d’any o inicis del següent, està per confirmar a les nostres sales, però de ben segur que arribarà en plena temporada d’Oscars, llesta per aspirar a tot.

El desenbarcament de...Bil Murray!

El desenbarcament de…Bil Murray!

PD1: Recordeu la llista de possibles pel·lícules pels Oscars 2014? Emociona veure com van apareixen els tràilers de les pel·lícules que vam anomenar i la bona pinta que tenen tots de moment. Ara per ara, ens espera una bona temporada…

PD2: Les dues últimes guanyadores a millor pel·lícula han tingut a John Goodman al repartiment, repetirà per tercera vegada amb THE MONUMENTS MEN?

"George, vull el teu bigoti".

“George, vull el teu bigoti”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s