Tràiler de Her, la nova pel·lícula de Spike Jonze

L’amor és incodicional i no té forma. Tampoc coneix cap límit. Els més convencionals ens podem enamorar d’una dona de carn i óssos; altres veuran en una nina inflable la seva companya ideal, com Ryan Gosling a LARS Y UNA CHICA DE VERDAD o els protagonistes d’AIR DOLL de Kore-Eda. I molt aviat, quan la tecnologia ens ho permeti, hi hauran altres que s’enamorin d’una intel·ligència artificial. Aquesta és la premisa del darrer film del sempre enigmàtic director Spike Jonze, HER. Quatre anys després de la seva última cinta, DONDE VIVEN LOS MONSTRUOS, Jonze ens porta una història d’amor que sembla adaptar-se perfectament al seu estil i sensibilitat. I és que en aquest primer tràiler es respira molta tendresa, caracteritzat per ni més ni menys que Joaquin Phoenix, que ens porta un personatge molt tendre (realment fa goig veure’l somriure, riure i gaudir de la vida, per variar!).

Joaquin Phoenix gaudint d’una conversa amb Samantha, la intel·ligència artificial

Phoenix interpreta a un tímid home divorciat que es dedica a escriure cartes personals per altre gent. A causa de la seva soledat i depressió, s’instal·la un nou sistema operatiu intel·ligent, a qui dona veu Scarlett Johanson, que resultarà ser divertida i sensible i amb la qual connectarà perfectament. La seva mútua amistat acabarà fent que els dos s’enamorin. El càsting és de luxe: a més dels dos protagonistes, completen el cast una desmillorada Amy Adams (recordem a Cameron Diaz a CÓMO SER JOHN MALKOVICH), Rooney Mara, Chris Pratt i Olivia Wilde.

Captura de pantalla 2013-08-08 a las 16.11.31

Amy Adams, menys maquillada i pentinada, però encara ens roba els cors

Personalment, admiro l’originalitat de Jonze a cada projecte. CÓMO SER JOHN MALKOVICH i ADAPTATION: EL LADRÓN DE ORQUÍDEAS han estat sempre dues pel·lícules clau a la meva col·lecció de pel·lícules. I malgrat no ser el màxim admirador de DONDE VIVEN LOS MONSTRUOS, és admirable com va donar vida d’una manera tan madura a un conte breu per a nens. HER podria ser un encert a la seva filmografia, i és que sempre s’ha pres molt seriosament cada projecte i ha dedicat tot el temps necessari per crear un producte de qualitat amb el qual ell se senti satisfet (Michel Gondry, pren nota). Amb ganes de que ens torni a sorprende a tots! HER arribarà als Estats Units el proper 20 de novembre, esperem que nosaltres no haguem d’esperar massa més.

P.D: Molt d’acord amb els companys de JOBLO: Scarlett Johanson té un futur brillant per endavant com a operadora de línea eròtica!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s