Primer tràiler de The secret life of Walter Mitty, nou film dirigit per Ben Stiller

Ja fa un temps que es parlava de quin seria el següent film de Ben Stiller com a director: l’adaptació d’una història curta escrita per James Thurber que, de fet, ja havia tingut una adaptació al cinema als anys 40. Després dels dos guilty pleasures absoluts com són ZOOLANDER i TROPIC THUNDER, costava creure que el proper film de Stiller es desviés massa de la seva habitual línia o estil. Però amb el primer tràiler que ens arriba de THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY, l’actor i director ens ha sorprès (i de molt bona manera) amb un film que sembla colpidor, emocionant i imaginatiu, més proper a la dramèdia que a la comèdia més esbojarrada a la qual ens té habituats.

Ben Stiller és Walter Mitty, un somiador.

Alguns comparen aquest primer tràiler amb FORREST GUMP, però també arriba a recordar a l’esperit de les pel·lícules de Michel Gondry o Spike Jonze, mostrant que Ben Stiller també es pot prendre molt seriosament darrere de les càmeres.  Poc se sap de quin camí seguirà aquesta adaptació, ja que en aquest tràiler s’ha optat més per deixar que les imatges parlin per si soles que no en explicar la trama de la mateixa. En qualsevol cas, sí que sabem que la història està protagonitzada per un editor fotogràfic (el propi Stiller) que somia i fantasieja constantment amb una vida millor. Stiller es veurà involucrat en una veritable aventura quan desaparegui un negatiu. El tràiler ens mostra el seu viatge, a mig camí entre realitat i fantasia. Un Ben Stiller més seriós, creatiu i somiador? Per què no! Personalment, a mi el tràiler ja em té comprat.

Sean Penn convida a Walter Mitty a l’aventura des d’una fotografia.

La cinta també estarà co-protagonitzada per Kristen Wiig, Sean Penn, Adam Scott i Shirley MacLane, entre d’altres. Amb ganes que ens arribin més notícies i, sobretot, les primeres impressions de la pel·lícula. Per això haurem d’esperar a la seva estrena als Estats Units el proper 25 de desembre d’aquest any. Un bon regal de nadal, vaja.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s