Harrison Ford a Los Mercenarios 3

OMG!

L’equip de mercenaris a prop de la jubilació més famós del cinema suma una nova action star: El llegendari Harrison Ford portarà el millor de Han Solo, Indiana Jones o Jack Ryan a la creació de Sylverster Stallone. Millor, impossible. D’acord, potser falten Clint Eastwood o Sean Connery…

Ford, preparat per tornar a ser un bad-ass.

Però aquest anunci fet pel propi Stallone a Twitter comporta també una mala notícia, i és que Bruce Willis abandona la tercera part de la saga. Hi han pocs detalls al respecte, tan sols el tuit dient: “Willis out…Ford In” i un altre, molt críptic que ha fet pensar a més d’un si la marxa de Willis es deu a un conflicte amb Stallone. I és que això és el que diu l’actor i director:

“Ha, ha, ha…Bruce, you’re ouut”

“Avariciós i mandrós, fórmula segura per una carrera fracassada”. De debò va dirigit a Willis? Aquestes coses de Twitter…Recapitulem l’estat de LOS MERCENARIOS 3 dirigida per Patrick Hugues: repeteixen els d’abans (menys Willis, clar) i s’uneixen Mel Gibson com el malvat de la funció, el jove Kellan Lutz i nous fitxatges d’alçada com Steven Seagal, Milla Jovovich, Jackie Chan, Wesley Snipes, el gran Nicolas Cage i com no, Harrison Ford.

Actualització: Algunes fonts asseguren avui que el motiu del conflicte amb Bruce Willis és que l’actor demanava una nòmina d’1 milió de dòlars per cada dia de rodatge.

“This is gonna be…wait for it…le-gen-da-ry”.

PD: A part de la broma recurrent de Clint Eastwood o Sean Connery, a qui més veuríeu unir-se al “macho team” de Stallone? Liam Neeson potser? John Travolta? Antonio Banderas? Robert De Niro? The Rock? Vin Diesel?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s