Spielberg abandona AMERICAN SNIPER

Doncs, “va a ser que no” a la unió Bradley Cooper/Steven Spielberg.

Al maig anunciàvem que AMERICAN SNIPER seria la propera pel·lícula de Steven Spielberg però avui arriba la notícia que el rei mides de Hollywood abandona el projecte i amb ell, s’emporta també la participació de Dreamworks. La cinta, produïda i protagonitzada per Bradley Cooper es tractava d’un biopic de Chris Kyle, el franctirador amb més morts de l’exèrcit americà i era una producció conjunta de la Warner Bros. i l’estudi de Spielberg, Dreamworks. No sabem ara per ara, si el projecte avançarà amb nou director o si s’atura momentàniament.

Spielberg i Bradley Cooper, traballarant junts a AMERICAN SNIPER.

Haurem d’esperar per veure’ls treballar plegats.

No deixa de ser curiosa aquesta noticia: Primer per els pocs motius que de moment se saben, atribuïts a que la visió del director no es corresponia amb el pressupost assignat i després,  perquè és la segona pel·lícula (o projecte de pel·lícula) consecutiva que abandona després de ROBOCALPYSE, una situació molt incerta per un director tant llegendari i dominant com ell, la veritat. Malgrat la bona recepció de LINCOLN, i la llarga llista de projectes que sembla tenir sobre la taula, que en tot aquest temps Spielberg no hagi trobat la seva següent pel·lícula és un fet si més no, estrany.

Què farà llavors Spielberg? Ens sorprendrà amb alguna seqüela estil INDIANA JONES 5? Tornarà a recuperar llavors ROBOCALYPSE ?O continuarà amb projectes més seriosos com per exemple THANK YOU FOR YOUR SERVICE, l’adaptació d’un llibre bèl·lic sobre estrès post-traumàtic amb el que fa temps que se’l relaciona amb Daniel Day-Lewis com a protagonista. Veurem quin és doncs el futur immediat de Spielberg.

Steven, decideix-te, home.

Steven, decideix-te, home.

PD: Proposem a la Warner y Bradley Cooper fitxar al doble mexicà, Señor Spielbergo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s