Es confirma oficialment el director de Misión Imposible 5

Christopher McQuarrie accepta la missió:

Com veieu, ell mateix ho ha confirmat a Twitter. McQuarrie, guionista de pel·lícules com SOSPECHOSOS HABITUALES, VALKIRIA o EDGE OF TOMORROW (una de les properes cintes de Tom Cruise) i director de JACK REACHER ha estat el triat per Tom Cruise per dirigir el que serà la cinquena missió de Cruise/Ethan Hunt. Feia temps que el cortejava (al febrer ja vam parlar del tema) i ell es deixava estimar fins que ahir, primer a través d’ell mateix i després de la Paramount, es va fer oficial el seu fitxatge com a director.

Cineasta i actor repetiran col·laboració.

Cineasta i actor repetiran col·laboració.

Així doncs, McQuarrie i Cruise tornaran a col·laborar per quarta vegada, aquest cop com a director i protagonista, al igual que a la més que correcte JACK REACHER. De moment, poc sabem de la cinquena seqüela de MISIÓN IMPOSIBLE més enllà de la participació de Cruise, McQuarrie i Drew Pearce com a co-guionista. A priori, potser McQuarrie pot no semblar un nom espectacular però el cert és que és un cineasta de provada qualitat. A més, si fem memòria, només les dues primeres “missions” amb De Palma i John Woo, tenien directors consagrats en el seu moment. La tercera i la quarta part van ser dirigides per un debutant (J.J. Abrams, qui ho diria) i per un debutant en “imatge real” (el gran Brad Bird) que gràcies a l’oportunitat de Tom Cruise ara són grans noms de Hollywood.

"Sincerament, sóc un fan absolut de LA CASA DE VIDRE".

“Sincerament, sóc un fan absolut de LA CASA DE VIDRE“.

Una de les característiques que han fet gran aquesta saga ha estat la decisió de Tom Cruise de tenir sempre un director diferent que doni un aire distintiu a cada pel·lícula i la veritat, es nota i s’agraeix. Cada entrada de la saga té un to diferent i és representativa del seu moment, la veritat, sempre aportant coses noves a la saga i al gènere. Sí, hi han hagut alts i baixos i l’última, PROTOCOLO FANTASMA va ser un èxit i un espectacle tant gran, que no sabem si la propera estarà al nivell. A mi particularment (i coneixent l’estil de McQuarrie) m’agradaria que tiressin més cap el thriller, a la vena de la primera pel·lícula del 1996 (uff, ens hem fet grans…)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s