Superman/Batman i el millor del Comic Con

Cada any se celebra al centre de convencions de San Diego (Califòrnia) la Comic Con, la convenció internacional de còmics i entreteniment més important del món. Ja fa anys que la presència del cinema, sobretot en la seva vessant de pel·lícules de superherois o fenòmens de culte i sèries de televisió,  fa d’aquesta cita anual, un esdeveniment important. I és que les grans majors, aprofiten la Comic Con per satisfer als fans amb avançaments de les pel·lícules més esperades, conferències amb preguntes (conegudes com panels) amb els directors i actors de les superproduccions i sobretot, espectaculars anuncis de nous projectes. En quant a cinema espectacle, la San Diego Comic Con és una cita ineludible a la que esperem, puguem enviar d’aquí uns anys algun enviat per LA CASA DE VIDRE (per somniar que no quedi…)

El ja clàssic logo del Comic Con de San Diego.

Al famós “Hall H” és on tenen lloc la majoria de presentacions i durant el mes passat, del 18 al 21 de juny, es van succeir els panels i tràilers exclusius de les cintes més esperades dels propers anys com CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER, THOR: THE DARK WORLD, GARDIANS OF THE GALAXY, THE AMAZING SPIDER-MAN 2 GODZILLA, X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST, la seqüela de LOS VENGADORES i sobretot, la seqüela d’EL HOMBRE DE ACERO. Amb aquesta última és on va saltar la bomba: La segona part de la nova reencarnació de Superman comptarà amb la participació d’un nou Batman i es tractarà per primera vegada d’un crossover cinematogràfic entre els dos superherois més importants de la DC.

Tota una bomba que va anunciar el mateix Zack Snyder i que va revolucionar internet. Tal i com toca als EUA i més al Comic Con, l’anunci va ser tot un exercici d’espectacularitat on Snyder va invitar a l’actor Harry Lennis a llegir un mític discurs que li feia Batman a Superman al clàssic de Frank Miller “El regreso del Caballero Oscuro”. En aquell moment, tots els fanboys ja es van imaginar de què anava la cosa. Pocs detalls més es van donar. Tan sols que és un fet oficial, que arribarà al 2015 i que com a seqüela de EL HOMBRE DE ACERO, servirà no només de continuació de les aventures de Superman sinó també per introduir un nou Batman, aparcant així els plans per fer una adaptació de JUSTICE LEAGUE. Per tant, agradi o no, això és real i per fi tindrem a dos mites dels còmics reunits a la gran pantalla. Repeteixen Henry Cavill, Laurence Fishburne i Diane Lane així com Zack Snyder i David Goyer al guió (quina por…). El càsting pel nou Batman és tot un misteri i ara per ara tots són rumors. La veritat és que Internet està que vull amb la rumorologia, i ara per ara tot apunta, que seguint la influència de Frank Miller, tindrem un Batman més gran que Superman, ja amb anys d’experiència acumulada, I sonen actors com Josh Brolin, Jon Hamm, Richard Armitage, Joe Manganiello, Matthew Goode i el més jove de tots…RYAN GOSLING!

Reproducció del logo que Snyder va mostrar per la seqüela de moment, sense títol oficial.

Reproducció del logo que Snyder va mostrar per la seqüela de moment, sense títol oficial.

L’altre gran anunci respecte l’altre esperada seqüela que arribarà el 2015 té a veure amb LOS VENGADORES. El mateix Joss Whedon va comparèixer davant de tothom per anunciar el nom oficial de la pel·lícula i de retruc, confirmar el malvat definitiu de la cinta, amb un teaser creat per l’ocasió. El títol: THE AVENGERS: AGE OF ULTRON. El malvat, Ultron. I qui és Ultron? Un dels supermalvats més coneguts de la sèrie de Marvel a qui Joss Whedon donarà un nou origen diferent per a la cinta. Un robot creat en aquest cas, pels VENGADORES (diuent que serà cosa de Tony Stark) que acaba prenent consciència i rebel·lant-se contra als humans, tot desplegant accions genocides. Fins aquí el que sabem de THE AVENGERS: AGE OF ULTRON, a falta de nous anuncis de càsting (sona Aroon Taylor-Johnson com al nou heroi Quicksilver) i l’aclariment final de si Vin Diesel s’unirà a l’univers Marvel o qui seran els nous membres de l’equip dels VENGADORES.

La resta de plats forts, varen ser sobretot tràilers exclusius que aniran apareixen (o no) en les properes setmanes. De fet, allí es van mostrar els tràilers que us hem anar portant de GRAVITY. Un dels metratges curts que es van ensenyar va ser per GUARDIANS OF THE GALAXY, un dels projectes de la Marvel que més curiositat suscita i que va comptar amb la presència de part de l’equip creatiu i repartiment, que van volar des del rodatge a Londres fins a San Diego per respondre les qüestions del fans. L’avanç de la pel·lícula, segons diuen, tenia un look prou acabat i desprenia un aire còmic i al límit no vist fins ara en cap cinta de Marvel.

L'ampli repartiment de la nova d'X-Men, reunits un cop acavat el panel

L’ampli repartiment de la nova d’X-Men, reunits un cop acavat el panel

La conferència de X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST, també va donar molt a parlar, ja que no només comptava amb la presència del director, Brian Synger sinó amb la participació de fins a 14 dels mutants, liderats per les dues versions de Charles Xavier i Magneto així com de Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult o Hugh Jackman. Els pocs minuts de pel·lícula que es van mostrar, tampoc van defraudar, segons asseguren. La seva conferència va deixar un parell d’anècdotes com Ian Mckellen llençant floretes constantment a Michael Fassbender i Hugh Jackman rebel·lant que aquells dies s’havia passejat per la Comic Con tot disfressat de Lobezno i que havia passat desaparçebut entre tants fans disfressats amb cosplays (sic). Com veieu, la gent de Marvel té sentit de l’espectacle i cura pels seus fans, prova d’això va ser l’aparició del mateix Loki:

Em definitiva, un any més d’espectacle i reunió pels amants del cinema de superherois, la ciència ficció, la televisió de culte (hi van haver panels d’EXPEDIENTE X, BREAKING BAD, COMMUNITY o SHERLOCK entre d’altres) o en general, per qualsevol fanboy. Un esdeveniment sempre ple de nous anuncis, notícies i imatges noves dels blockbusters més esperats. Un monument del hype absolut i una oda a la cultura geek i el fandom. Un moment també, en el que la il·lusió per aquests projectes encara està viva, mesos i inclús anys abans de presenciar-los a les sales i saber si deceben, igualen i inclús superen el hype creat poc a poc.

A més, és el lloc ideal per trobar els millors cosplays del planeta! Sinó, comproveu-ho per vosaltres mateixos:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

One response to “Superman/Batman i el millor del Comic Con

  1. Retroenllaç: Noves veus per a Marvel! | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s