Ellen DeGeneres presentarà els propers Oscars

Ja tenim host pels Oscars 2014!

Malgrat els mesos que queden encara per la cerimònia (serà el 2 de març) però l’acadèmia ja està preparant el que serà l’edició número 86 i ha decidit que el relleu de Seth McFarlane, l’agafarà la showwoman Ellen DeGeneres, en el que serà la seva segona experiència al capdavant de la cerimònia més famosa del món. Ella mateixa ho ha confirmat en un tuit:

La decisió arriba la mateixa setmana en que ha hagut canvis a la presidència de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood després de l’elecció de Cheryl Boone Isaacs. Una executiva de màrqueting que fa més de dos dècades que està lligada a l’acadèmia i que suposa tot un canvi de tendència, ja que recentment han estat homes els que l’han presidit i també una fita ja que és la primera persona afroamericana que accedeix al càrrec. El canvi sempre és bo i en una indústria fortament dominada per homes a nivell executiu, això pot suposar una nova forma de fer les coses. O no. Mai se sap.

Cheryl Boone Isaacs, la flamant presidenta.

Cheryl Boone Isaacs, la flamant presidenta.

En tot cas, la primera decisió pressa ha estat la tria de DeGeneres, que ha sorprès una mica, ja que la seva edició del 2007 no és molt recordada (va durar més de 4 hores) i en la que ella es va mantenir en un segon pla i va desplegar un humor molt clàssic i familiar. Malgrat ser una figura (lamentablement) polèmica fa uns anys per anunciar obertament la seva condició sexual, el cert és que DeGeneres és als EUA ara per ara, una presentadora molt familiar i respectada, més a l’estil d’Oprah Winfrey però amb una vessant còmica i un humor fi però bastant blanc. Vaja, tot el contrari que MacFarlane.

S'atrevirà a arricar una mica més o anirà a allò segur?

S’atrevirà a arriscar una mica més o anirà a allò segur?

PD1: Tornarem a veure un  número com “we saw your boobs”?

PD2: Quan tornarà a presentar Hugh Jackman? S’atreviran a triar algun dia a Ricky Gervais?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s