American Hustle: la nova de David O. Russell

David O. Russell està on fire, i ningú ho pot negar. Sembla que des de THE FIGHTER ha trobat la seva identitat i el reconeixement de públic i crítica. Amb EL LADO BUENO DE LAS COSAS, aquesta tendència va anar a més i ara, espera consolidar-la amb AMERICAN HUSTLE, que ens porta una història interessant, un look i una estètica molt atractiva i un repartiment 5 estrelles.

Atenció el càsting i les seves pintes.

Atenció el càsting i les seves pintes.

Acompanyat del clàssic de Led Zeppeling “Good times, bad times” (amb la que O. Russell ja obria de forma magistral THE FIGHTER) el tràiler ens porta imatges d’una d’aquelles històries reals de  rise and fall, bigger than life i only in America que tant ens agrada. Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence i Jeremy Renner protagonitzen la cinta sobre l’anomenada operació ABSCAM, en la que l’FBI va obligar a una parella d’estafadors (Christian Bale i Amy Adams) a col·laborar per enganyar i destapar a altres estafadors, mafiosos i polítics corruptes. Com veieu, una manada d’allò més sexy i esperpèntica, portant l’estil i la moda dels 70 al límit del vestuari i el pentinat.

Però la veritat és que té molt bona pinta i ens deixa esperançats davant la (ara per ara) atractiva sèrie de pel·lícules que ens espera per finals d’any/temporada Oscars 2014. A més, si els protagonistes no tenen suficient atractiu, la llista de secundaris és espectacular, amb Robert De Niro, Jack Huston, Louis C.K. o Michael Peña entre d’altres.

David O. Russell en plena (i colorida) acció.

David O. Russell en plena (i colorida) acció.

PD1: No creieu que faria una gran sessió doble amb THE WOLF OF WALL STREET?

PD2: Gràcies David, per portar-nos a Amy Adams i Jennifer Lawrence d’aquesta pinta. I també pels pentinats de Bale i Cooper, clar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s