Programa del 25 de juliol

L’últim programa de la temporada! Repassem les estrenes i els blockbusters d’agost que vindran, notícies destacades com la celebració del San Diego Comic Con i les estrenes de la setmana com LOBEZNO INMORTAL o TU Y YO. Descansem el que queda d’estiu per tornar al setembre amb més ganes que mai, noves energies i la mateixa passió cinèfila que ens mou. Esperem que el gaudiu!

Atenció: Tornem a tenir problemes amb el senyor wordpress, l’habitual reproductor del programa que sempre pengem no està disponible, per això si feu click a la fotografia podreu accedir directament al link del servidor on l’allotgem, Ivoox. Disculpeu les molèsties i esperem solucionar-ho aviat, per no tenir més problemes la temporada vinent. Recordeu que també ens podeu escoltar a l’iTunes (aquí). Moltes gràcies!

programa 25 de juliol

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s