Estrenes del 26 de Juliol

Lobezno Inmortal

Director: James Mangold Repartiment: Hugh Jackman, Famke Janssen, Brian Tee, Will Yun Lee,Svetlana Khodchenkova Guió: Mark Bomback, Christopher McQuarrie Any: 2013 País: EUA Duració: 120 min Gènere: Acció

El Logan, més conegut com Lobezno (Hugh Jackman) viatja a Japó després de ser rescatat en estat depressiu per una misteriosa japonesa. Allà, rebrà la desitjada oferta d’un home al que va salvar la vida dècades enrere: recuperar la mortalitat. Al mateix temps, el solitari i pertorbat mutant s’enamora de l’enigmàtica Mariko (Tao Okamoto).

Lobezno-inmortal_cartel_peli

Tú y yo

Director: Bernardo Bertolucci Repartiment: Jacopo Olmo Antinori, Tea Falco, Sonia Bergamasco, Veronica Lazar, Tommaso Ragno  Guió: Niccolò Ammaniti, Umberto Contarello, Francesca Marciano i Bernardo Bertolucci Any: 2012 País: Itàlia Duració: 103 min Gènere: Drama

“IO E TE” és la nova pel·lícula del reconegut director Bernardo Bertolucci. En Lorenzo és un adolescent de 14 anys amb dificultats per relacionar-se amb la seva família i el món on viu, així que decideix amagar-se durant una setmana al soterrani de casa seva. Però la fràgil i rebel germanastra d’en Lorenzo fa acte de presència i acaba amb la seva tranquil·litat.

Tres 60

Director: Alejandro Ezcurdia Repartiment: Raúl Mérida, Adam Jezierski, Joaquim de Almeida, Geraldine Chaplin, Sara Sálamo  Guió: Luiso Berdejo Any: 2013 País: Espanya Duració: 96 min Gènere: Thriller

La vida del Guillermo transcorre entre les classes de la universitat, els treballs com a model i la seva passió: el surf. Tot canvia quan descobreix un antic carret fotogràfic. El seu revelat destapa imatges enigmàtiques i una cara coneguda: el seu millor amic de la infantesa, l’Iván, desaparegut fa temps. A partir d’aquí, començarà a tira del fil i investigar amb l’ajuda dels seu grup d’amics el que acabarà sent una investigació de conseqüències insospitades que pot canviar les vides dels quatre joves per sempre.

Colosio, el asesinato

Director: Carlos Bolado Repartiment: José María Yazpik, Daniel Giménez Cacho, Kate del Castillo, Odiseo Bichir  Guió: Carlos Bolado i Hugo Rodríguez Any: 2013 País: Mèxic, Espanya, Colombia, França  Duració: 100 min Gènere: Thriller

El 23 de març de 1994, el candidat a la Presidència de Mèxic, Luis Donaldo Colosio, va ser víctima d’un atemptat que va acabar amb la seva vida durant un míting a Tijuana. L’assassinat de Colosio va sacsejar el país sencer i va marcar vàries generacions de mexicans. 18 anys després, segueix tenint rellevància. Tot i que la investigació de la Fiscalia Especial va senyalar un sol culpable, l’opinió pública mai va estar convençuda que actués sol.

Cautiva

Director: Brillante Mendoza Repartiment: Isabelle Huppert,  Kathy Mulville, Marc Zanetta, Rustica Carpio, Ronnie Lazaro Guió: Brillante Mendoza, Patrick Bancarel, Boots Agbayani i Arlyn de la Cruz Any: 2012 País: França, Filipines, Regne Unit, Alemanya  Duració: 120 min Gènere: Drama

Uns separatistes islàmics segresten un grup de persones que es veuran obligades a seguir-los per la jungla, on romandran amb els seus captors durant més d’un any, fugint també dels freqüents atacs de l’exèrcit filipí. Una increïble aventura basada en fets reals.

Una canción para Marion

Director: Paul Andrew Williams Repartiment: Gemma Arterton, Christopher Eccleston, Terence Stamp,Vanessa Redgrave  Guió: Paul Andrew Williams Any: 2012 País: Regne Unit  Duració: 93 min Gènere: Drama

L’Arthur és un jubilat malhumorat al qui la seva dona, la Marion, anima a unir-se a una coral local gens convencional. La directora de la coral intentarà convèncer a l’home per a que formi part del seu grup i d’aquesta manera, aprengui a aprofita lo bo de la vida. Poc a poc descobrirà que les millor armes per enfrontar-se als moments més foscos que es venen a sobre són la música i l’amor dels qui el rodegen.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s