Estrenes del 19 de Juliol

Ahora me ves

Director: Louis Leterrier Repartiment: Jesse Eisemberg, Morgan Freeman, Michael Caine, Woody Harrelson, Mark Ruffallo, Isla Fisher Guió: Ed Solomon, Boaz Yakin Any: 2013 País: EUA Duració: 116 min Gènere: Thriller 

Els “quatre genets” (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher i Dave Franco)  són un grup format pels millors il·lusionistes del món. Durant les seves actuacions, duen a terme una sèrie d’atracaments. Al final del truc de màgia, el diner robat plou sobre els espectadors. L’FBI els segueix la pista.

Ahora-me-ves_cartel_peli

Llévame a la Luna

Director: Pascal Chaumeil Repartiment: Diane Kruger, Dany Boon, Alice Pol, Robert Plagnol Guió: Laurent Zeitoun, Yoann Gromb Any: 2012 País: França Duració: 104 min Gènere: Comèdia romàntica

L’Isabelle (Diane Kruger) està disposada a trencar la maledicció que pateix la seva família en relació als primers matrimonis i decideix enamorar a en Jean-Yves (Dany Boon) un periodista de viatges al que intentarà conquistar per tot el món tot i no estar realment interessada en ell.

Expediente Warren: The Conjuring

Director: James Wan Repartiment: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lily Taylor, Ron Livingston Guió: Chad Hayes, Carey W. Hayes Any: 2013 País: EUA Duració: 112 min Gènere: Terror

Basada en fets reals, explica l’esfereïdora historia de com l’Ed i la Lorraine Warren, uns investigadors de fenòmens paranormals de renom mundial, son trucats per una família atemorida per una presencia obscura a una granja aïllada. Obligats a enfrontar-se a una poderosa entitat demoníaca, els Warren es troben atrapats en el cas més terrorífic de les seves vides. 

Keep the Lights on

Director: Ira Sachs Repartiment: Thure Lindhardt, Zchary Booth, Marilyn Neimark, Paprika Steen Guió: Ira Sachs, Mauricio Zacharias Any: 2012 País: EUA Duració: 101 min Gènere: Drama

L’Erik, director de documentals, i en Paul, advocat, es coneixen un nit per coincidència però aviat connecten i comencen una relació. Tant junts com separats l’Erik i el Paul són persones impulsives, acostumats a les drogues, al sexe i al risc. Al llarg d’una dècada de relació definida per els bons moments, els mals moments i patrons disfuncionals, l’Erik lluita per establir els seus límits i conservar la seva dignitat sense deixar de ser lleial a si mateix. KEEP THE LIGHTS ON és la crònica del viatge emocional de dos homes en la ciutat de Nova York a través de l’amor, l’amistat i l’addicció. És una historia autobiogràfica que mostra l’amor en totes les seves manifestacions.

El último Elvis

Director: Armando Bo Repartiment: John McInarny, Griselda Sicialiani, Margarita Lopez Guió: Armando Bo, Nicolás Giacombe Any: 2012 País: Argentina Duració: 90 min Gènere: Comèdia dramàtica

El Carlos Guitérrez (John McInarny) sempre ha viscut la seva vida com si fos la reencarnació d’Elvis. A punt de complir l’edat del seu ídol al morir, se’n adona de lo buida que està la seva vida.

Noche de marcha

Director: Jon Lucas Repartiment: Miles Teller, Justin Chon, Skylar Astin, Sarah WrighGuió: Jon Lucas Any: 2012 País: EUA Duració: 93 min Gènere: Comèdia

L’estudiant exemplar Jeff Chang sempre ha fet el que s’espera d’ell, però quan els seus dos millors amics el sorprenen amb una visita per a celebrar el seus 21 anys, decideix fer quelcom inesperat, per variar, malgrat que al matí següent té una entrevista crucial per a ingresar a la Facultat de Medicina.

Zarafa

Director: Rémi Bezançon, Jean-Christophe Lie Guió: Rémi Bezançon Any: 2012 País: França Duració: 104 min Gènere: Animació aventures

Els nens de la tribu es reuneixen sota el gran baobab, on el vell del poblat els explica la història de la gran amistat entre en Maki, un nen de 10 anys i Zarafa, una girafa orfe que es convertirà en el regal del sobirà de Egipte al Rei de França. El Hassan, el príncep del desert haurà de complir la perillosa missió de portar a Zarafa fins a França, però en Maki està decidit a portar la girafa de nou a casa, tot posant en perill la seva pròpia vida.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s