Tràiler de 12 Years A Slave, llest per pescar Oscars

El que diuen els nord-americans “oscar bait” (esquer per percar els premis) és el que desprèn el tràiler de 12 YEARS A SLAVE, la nova pel·lícula de Steve McQueen, director de la increïble SHAME i l’excel·lent HUNGER, totes dues amb Michael Fassbender de protagonista.

McQueen (esquerra) i Fassbender, friends forever.

McQueen (esquerra) i Fassbender, friends forever.

I és per això, la direcció i estil de Steve McQueen, que no apostaria perquè aquesta pel·lícula sigui com reflecteix el tràiler, ja que el director britànic és una veu molt personal i independent que no deixa indiferent, agradi o no. Diríem que no és el típic “artesà de Hollywood” que rodaria a priori un cinta (o millor dit, un tràiler) així.

Aquest avanç està muntat per vendre la cinta com el drama que farà a tots plorar i als acadèmics sentir-se millor, i és que els temes racials i sobretot, l’esclavitud donen molt de si, quan es venen amb drama i superació, només cal veure la tendència dels Oscars passats.

12 YEARS A SLAVE és la història real d’un home negre i lliure de l’est, que al segle XIX, és enganyat, raptat i venut com a esclau al sud dels Estats Units. Si la premissa i el director ja és prou potent, el repartiment és senzillament espectacular. Protagonitza Chiwetel Ejiofor i l’acompanyen Brad Pitt, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, Paul Giamatti, Paul Dano, Alfre Woodard, Sarah Paulson, Quvenzhane Wallis (la nena de BESTIAS DEL SUR SALVAJE), Garret Dillahunt o el gran Michael Kenneth Williams (de THE WIRE o BOARDWALD EMPIRE).

Chiwetel Oijiofor les passarà de tots colors...

Chiwetel Eijiofor les passarà de tots colors…

Com veieu, una de les pel·lícules a tenir en compte i que més poden agradar la vinent temporada. Un gran director que promet molt i un repartiment que ens assegura com a mínim, bones interpretacions. Quan s’estreni sortirem de dubtes i veurem si McQueen seguirà amb la seva peculiar visió i estil o si realment farà una cinta com la que “ven” el tràiler. Esperem que no sigui la segona opció.

Un dia farem un muntatge recollint tots els dispars looks de Brad Pitt.

Un dia farem un muntatge recollint tots els dispars looks de Brad Pitt.

 

Anuncis

One response to “Tràiler de 12 Years A Slave, llest per pescar Oscars

  1. Retroenllaç: Tràiler de The fifth estate, amb Benedict Cumberbacth de Julian Assange | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s