Tràiler de Saving Mr. Banks

Ja tenim les primeres imatges de SAVING MR. BANKS, la pel·lícula que explica la trobada de l’autora dels llibres de MARY POPPINS, P. L. Travers, amb el productor de l’adaptació cinematogràfica, Walt Disney. Un punt de partida molt interessant amb un gran càsting que la converteixen en una de les pel·lícules familiars més esperades per al proper Nadal.

Emma Thompson caracteritzada com l'escriptora d'origen australià.

Emma Thompson caracteritzada com l’escriptora d’origen australià.

P. L. Travers, la inflexible i formal creadora d’un dels personatges més estimats de la literatura infantil del segle XX, arriba a Los Angeles per supervisar la cinta que està produint Walt Disney, qui té una versió més innocent i no del tot encertada de la història de la mainadera. Mentre Disney s’esforça per comprendre a Travers, aquesta haurà de compartir amb ell els orígens de la història, per tal d’aconseguir que la pel·lícula sigui fidel als llibres i a la història personal de l’autora. Emma Thompson i Tom Hanks són els encarregats de donar vida a l’escriptora i al cineasta i, pel que sembla al tràiler, aconsegueixen representar el carisme dels dos personatges. Paul Giamatti, Ruth Wilson, Colin Farrell i Jason Schwartzman formen també part del repartiment de la pel·lícula.

El tràiler, de quasi tres minuts de duració, ens mostra una pel·lícula molt càndida, molt de l’estil Disney, en què es combinen escenes d’humor i comentaris irònics per part de l’autora amb el drama del descobriment del seu passat. Es tracta, doncs, d’una cinta que no només parla de la vertadera història de Mary Poppins, sinó també de la difícil tasca d’adaptar una obra literària al cinema (quants autors quedaran satisfets en veure a la gran pantalla la seva novel·la?).

L'excèntric Walt Diseny és interpretat per Tom Hanks.

L’excèntric Walt Diseny és interpretat per Tom Hanks.

Per altra banda, SAVING MR. BANKS segueix amb la tendència de Hollywood de revisar capítols de la seva pròpia història i fer que grans actors contemporanis es posin a la pell de figures importants del cinema del segle passat. Malgrat sigui interessant revisar el (suposat) procés previ al rodatge de la mítica cinta protagonitzada per Julie Andrews i Dick Van Dyke, sabent quina va ser la reacció real de P. L. Travers en veure la versió de Disney, tot apunta a que aquesta pel·lícula ens oferirà una versió molt més dolça i amable de la història. Haurem d’esperar al proper desembre per a saber com ho han resolt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s