Programa de l’11 de juliol

Aquesta setmana dediquem una secció inicial a LA CASA DE VIDRE a les millors comèdies absurdes i lleugeres per gaudir de nou aquest estiu. Des del rei de la paròdia Leslie Nielsen fins al clàssic de culte ZOOLANDER, passant per les pelis dels Farrelly, de Mel Brooks o TOP SECRET, EL REPORTERO i AUSTIN POWERS entre moltes altres. En quant a les estrenes, molta varietat amb NIÑOS GRANDES 2, THE EAST o EL HIPNOTISTA. Per acabar, rebem una connexió molt especial per parlar de STAR TREK: EN LA OSCURIDAD a la Zona Crítica. Llarga i pròspera vida al cinema!

Atenció: Per problemes tècnics misteriosos del senyor wordpress, l’habitual reproductor del programa que sempre pengem no està disponible, per això si feu click a la fotografia podreu accedir directament al link del servidor on l’allotgem, Ivoox. Disculpeu les molèsties i esperem solucionar-ho aviat. Gràcies!

programa 11 de juliol

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s