Tràiler de l'Oldboy de Spike Lee

Sí, molts de vosaltres ja éreu conscients i d’altres us heu dut les mans al cap: “Hollywood ha fet un remake d’OLDBOY?”

Imagen 12

It’s hammer time!

Però la realitat és aquesta i no podem fer res. La veritat (tot s’ha de dir) no té tanta mala pinta aquest primer tràiler “red-band”, és a dir, sense censura. OLDBOY és oficialment més una nova adaptació del manga original (japonès) que no pas de la pel·lícula que tots coneixem (sudcoreana). Després d’un primer intent de Spielberg i Will Smith, el projecte ha acabat a les mans de Spike Lee que darrerament, compta poques vagades amb un gran pressupost, però sempre que ho fa entrega productes de qualitat i personalitat pròpia. L’últim cop que va comptar amb tant pressupost i un gran repartiment, va ser a PLAN OCULTO i la rebuda va ser molt bona.

La nova versió d’aquesta brutal i violenta història de venjança i obsessió ens porta a un executiu de publicitat (Josh Brolin) que és segrestat durant 20 anys en solitari. Quan l’alliberen inexplicablement, comença una missió per descobrir qui va organitzar tal castic. Com veiem, tot molt similar al que vam veure el 2003, tot i que hi han elements nous i d’altres més propers al manga.

Imagen 11

20 anys són molts anys…

El repartiment és molt interessant, amb Josh Brolin, Elisabeth Olsen, Samuel L. Jackson i un Sharlto Copley, completament amagat al tràiler. El look que té és molt atractiu, la veritat, amb elements com la incursió de fets històrics reals a la televisió o una violència aclaparadora. Però de fet (i potser és inevitable) molts plans recorden al ja clàssic film de Park Chan-Wook.

Imagen 15

Qui li faria això al pobre Samuel?

Als EUA s’estrenarà el 25 d’Octubre i aquí encara estem pendents per saber quan ens arribarà. Llavors, sortirem de dubtes i veurem si la nova versió és millor, si aporta quelcom diferent, o si no li arriba a la sola de la sabata. El cert és que en poques ocasions, i sobretot quan l’original és un clàssic de culte mundial, un remake “americanitzat” ha superat l’original, en el darrers anys, potser INFILTRADOS ha estat l’únic. Per acabar, us deixem també amb el pòster, que està prou bé:

A Spike Lee joint.

A Spike Lee joint.

Anuncis

One response to “Tràiler de l'Oldboy de Spike Lee

  1. Retroenllaç: Josh Brolin cap a Jurassic World | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s