Ben Affleck protagonitzarà la nova cinta de David Fincher

Per fi, després de considerar diversos projectes i dirigir dos capítols de la magnífica sèrie HOUSE OF CARDS, David Fincher ja té següent pel·lícula confirmada: GONE GIRL i la protagonitzarà Ben Affleck.

Un cop estrenada fa dos anys, LOS HOMBRES QUÉ NO AMABAN A LAS MUJERES, Fincher no es decantava entre rodar la segona part de la saga MILLENIUM o bé, tornar a intentar adaptar 20.000 LEGUAS DE VIAJE SUBMARINO amb la Disney, un projecte que fa anys que prepara. Però finalment, ha posat en marxa a tota pressa l’adaptació d’un best seller de misteri titulat GONE GIRL.

fincher-affleck

Dos exitosos directors units a GONE GIRL.

La sinopsis del llibre és la següent: “la historia d’un matrimoni jove truncat per la desaparició de la dona. Ràpidament el marit passa a ser el principal sospitós del possible assassinat. Malgrat les nombroses probes en contra, ell manté la seva innocència. A mesura que la historia s’explica des del punt de vista de cada membre del matrimoni, més i més secrets es van revelant que posaran en dubte la situació i destaparan una veritat molt més misteriosa i retorçada del que es pot imaginar”.

"Ara que em fitxa el Fincher, per fi em reconeixeran com a actor! Fuck yeah!"

“Ara que em fitxa el Fincher, per fi em reconeixeran com a actor! Fuck yeah!”

La producció arrencarà ràpid, aquesta tardor i la proba és precisament el fitxatge d’Affleck. L’actor/director de Boston estava ara centrat en la direcció de LIVE BY NIGHT, però ha aconseguit el permís de la Warner Bros, per enrederir la seva pel·lícula per tal de posar-se a les ordres del mestre Fincher. El material pinta molt sucós pel potencial fosc de David Fincher i sempre he defensat l’Affleck actor, quan troba els papers que el pertoquen i sobretot quan el dirigeixen bons directors com serà aquest cas. A més, segur que el motivarà créixer encara més com a director aprenent d’un dels millors del Hollywood contemporani. Seguirem atents.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s