Al cinema per 30€ l'any!

Els amics del Cinemes Girona sempre estan oferint noves vies de gaudir del cinema en les millor condicions possibles i ara han preparat una tarifa plana anual per 30€. Atenció perquè aquesta oferta tan sols s’ofereix des d’avui dia 10 fins diumenge 14 de juliol.

Aquest abonament, permet veure qualsevol de les pel·lícules que ofereixen a les seves sales durant tot un any, a excepció de festivals puntuals que s’hi organitzen o projeccions d’Òpera. L’abonament es pot adquirir a través d’Atrápalo i Letsbonus per 30€ com diem i també a les taquilles dels cinemes (al carrer Girona 175 de Barcelona) per 50€.

tic_0_296

Cartell promocional de la iniciativa.

L’objectiu principal d’aquesta interessant iniciativa és assolir els diners suficients per digitalitzar una de les tres sales del cinema, per tal de continuar oferint cintes de tall independent i documentals, sense tenir la programació condicionada. Penseu que la majoria de digitalitzacions es fan amb empreses que obliguen a oferir com a contrapartida certes pel·lícules a la programació del cinema corresponent. D’aquesta manera però, els Cinemes Girona volen fer partícips als seus espectadors, oferint-lis posar la seva col·laboració i garantint, una de les identitats del cinema: una independència absoluta a l’hora de programar.

Feu els números doncs, ja que un any és molt de temps per amortitzar de ben tros els 30€ i gaudir de moltíssimes pel·lícules que passen desapercebudes a la majoria de cinemes. Sempre s’ha d’agrair que els exhibidor busquin fórmules per facilitar l’accés als espectadors. És una de les poques vies per revifar la indústria i ja veureu com més sales oferiran promocions similars en els propers temps.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s