Superlópez arribarà al cinema

De la mà ni més ni menys d’Álex De La Iglesia i José Motá com al superheroi més “castizo”.

Superlópez va ser creat per Jan als 70 i és un dels personatges més estimats del aficionats al còmic espanyol, representant una mescla curiosa entre les històries de superherois i el “cutriferi” de l’espanyol “de a pie” i la caricatura de la societat espanyola.

superlopez contraportada

L’heroi patri preparat per volar al cinema espanyol.

Segons informa Fotogramas a la seva nova edició, el projecte el dirigirà Álex de la Iglesia (que feia temps que flirtejava amb algunes adaptacions de còmic) i amb Jose Mota com al superheroi espanyol. Sempre s’havia parlat d’una adaptació de SUPERLÓPEZ i em vist com en els darrers anys s’han anat adaptant poc a poc alguns personatges mítics del còmics espanyols amb sort dispar. Tan sols LA GRAN AVENTURA DE MORTADELO Y FILEMÓN passat per l’estètica de Javier Fesser, va tenir cert èxit. Però d’altres com EL CAPITÁN TRUENO Y EL SANTO GRIAL, varen ser tot un fracàs. En breus per cert, s’estrenarà ZIPY Y ZAPE Y EL CLUB DE LA CANICA, adaptant el còmic dels famosos bessons (aquí el tràiler, m’abstinc de donar la meva opinió). El cert és que el còmic ja de per si, és un mitjà injustament defenestrat a l’estat espanyol, sempre amb una certa categoria o “tufo” d’inferioritat que no es dona per exemple, a altres països del nostre entorn. Per això en part, les adaptacions al cinema tampoc han acabat de funcionar.

De La Iglesia i Mota repetiran a SUPERLÓPEZ

De La Iglesia i Mota repetiran a SUPERLÓPEZ

Veurem com se’n surt De La Iglesia, una elecció gens descabellada perquè és un dels directors més pop i “comiqueros” del cinema espanyol però que personalment, porta molts anys defraudant. No crec, ni de lluny que les seves últimes pel·lícules estiguin al nivell de les primeres, quan aportava frescor i modernitat. I de José Mota, que hem de dir. Porta anys fent riure a milers de persones, i malgrat que el seu humor és molt repetitiu, ha tingut tant a Cruz y Raya com en solitari, moments brillants. A més, era l’única cosa bona de LA CHISPA DE LA VIDA, la primera col·laboració amb Álex De La Iglesia però no sé si la seva participació pot acabar donant un aire “de tele” a la pel·lícula. SUPERLÓPEZ, es començarà a produir un cop s’estreni l’última cinta del director bilbaí, LAS BRUJAS DE ZUGARRAMURDI, de la que us vam portar el tràiler fa un temps.

PD: M’atraveixo a confirmar el càsting de Carolina Bang, parella del director i que obviament hi participa pel seu més que demostrat talent interpretatiu…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s