Estrenes 5 de juliol

Star Trek: En la oscuridad

Director: J. J. Abrams Repartiment: Chris Pine, Zachary Quinto, Benedict Bumberbatch, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg Guió: Roberto Orci, Alex Kurtzman, Damon Lindelof Any: 2013 País: EUA Duració: 132 min Gènere: Ciència Ficció

Després d’una missió accidentada, l’Enterprise torna a la Terra en estat de shock. Un atemptat organitzar per John Harrison (Benedict Cumberbatch), un ex membre de la Flota Estel·lar, ha sumit en el caos al planeta. El Capità Kirk (Chris Pine) i la seva tripulació perseguiran a Harrison fins al final de l’univers per a derrotar-lo.

Star-Trek-En-la-oscuridad_cartel_peli

Gru 2. Mi villano favorito

Director: Chris Renaud, Pierre Coffin Repartiment V.O: Kirsten Wiig, Al Pacino, Steve Carrell  Guió: Cinco Paul, Ken Daurie Any: 2013 País: EUA Duració: 98 min Gènere: Animació

Chris Meledandri i el seu equip de creadors ens presenten una nova comèdia d’aventures amb el retorn del supermalvat Gru, les adorables nenes, la divertida i imprescindible tropa de Minions… i tota una sèrie de nous personatges cadascun més graciós i sorprenent que l’anterior.

La mejor oferta

Director: Giuseppe Tornatore Repartiment: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Donald Sutherland Guió: Giuseppe Tornatore Any: 2013 País: Itàlia Duració: 124 min Gènere: Drama

La vida de Virgin Oldman (Geofrey Rush), un excèntric expert en art i agent de subhastes incapaç de relacionar-se emocionalment amb ningú, duna un gir quan coneix a la Claire (Sylvia Hoeks), una bella i misteriosa jove que pateix agorafòbia i que li encarrega tasar i vendre les obres d’art que ha heretat dels seus pares.

Hijos de la medianoche

Director: Deepa Mehta Repartiment: Satya Bhabha, Shahana Goswami, Rajat Kapoor  Guió: Salman Rushdie Any: 2012 País: Canadà i Regne Unit Duració: 148 min Gènere: Drama

HIJOS DE LA MEDIANOCHE és una epopeia de la directora nominada al Oscar Deepa Mehta. A les dotze en punt de la nit del 15 d’Agost de 1947, en el precís instant en que la Índia s’independitza de la Gran Bretanya, en una clínica de Bombai naixen dos nadons que són intercanviats per una comadrona. Les vides d’aquests dos infants quedaran entrellaçades de forma misteriosa i restaran indissolublement lligades a la tumultuosa història de la Índia.

Violeta se fue a los cielos

Director: Andrés Wood Repartiment: Francisca Gavilán, Thomas Durand, Christian Quevedo, Gabriela Aguilera Guió: Eliseo Altunaga, Rodrigo Bazaes, Guillermo Calderón i Andrés Wood Any: 2011 País: Xile, Argentina i Brasil Duració: 111 min Gènere: Biopic

Des de la carpa que ella mateixa va construir a Santiago de Xile, Violeta Parra és visitada pels records dels grans homes que van marcar la seva vida: el seu humil pare, el seu marit i el seu últim amant. Poc a poc descobrirà els seus secrets, pors, frustracions i alegries. Des dels seus inicis com a contant de fira conjuntament amb la seva germana, fins la seva consagració internacional com a compositora i artista a Paris, els seus mèrits són mostrats en un recorregut apassionant a través dels personatges que van marcar els seus somnis, riures i plors.

El vendedor

Director: Sebastien Pilote Repartiment: Gilbert Sicotte, Nathalie Cavezzal, Jérémy Tessier Guió: Sebastien Pilote Any: 2011 País: França Duració: 107 min Gènere: Drama

El Marcel, un perspicaç i intel·ligent venedor de cotxes a punt de jubilar-se, viu únicament per a tres coses: el seu treball, la seva filla i el seu net. Ha estat “venedor del mes” durant 16 anys al concessionari on treballa, a una decadent ciutat industrial. Una dia, ven una pickup a un dels empleats que acaben d’acomiadar de la fàbrica principal de la ciutat, cosa que comporta greus conseqüències que el Marcel mai podria haver imaginat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s