Box Office cap de setmana 28 de Juny

Poc a poc la taquilla espanyola va sortint del coma profund. Dos factors com l’arribada de gran blockbusters estivals i les vacances escolars són els responsables d’aquesta recuperació que, per altra banda, és habitual de cada temporada d’estiu.  De totes maneres, en la recaptació del cap de setmana passat, tres pel·lícules superen el milió d’€ i això és una excel·lent notícia.

La proposta fantàstica AFTER EARTH aconsegueix desbancar de la primera posició MONSTRUOS UNIVERSITY aconseguint uns bons 2,33 M d’€.  Tot i no estar en el seu millor estat de forma, sembla que el director M. Night Shyamalan segueix atraient una gran quantitat de públic a les sales. Igual que Pixar, que ja ha recaptat 5,36 m d’€ en les dues setmanes que porta la prequel·la de MONSTRUOS S.A en cartellera.

Destacar les bones xifres que presenten ANTES DEL ANOCHECER i HANNAH ARENDT, dues cintes que no han estat distribuïdes a gran escala però que tot i així han aconseguit situar-se en 5ena i 8ena posició respectivament.

Peli

Recaptació

Acumulada

Setmanes

1

After Earth

2,33 M €

2,33 M €

1

2

Monstruos University

1,53 M €

5,36 M €

2

3

El hombre de acero

1,04 M €

5,38 M €

2

4

Los becarios

0,34 M €

0,34 M €

1

5

Antes del anochecer

0,21 M €

0,21 M €

1

6

R3sacón

0,11 M €

5,1 M €

5

7

Fast & Furious 6

0,09 M €

9,33 M €

6

8

Hannah Arendt

0,07 M €

0,21 M €

2

9

Trance

0,06 M €

0,71 M €

3

10

El gran Gatsby

0,04 M €

4,43 M €

7

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s