Per molts anys, Tom Crooze!

Avui és l’aniversari de Tom Cruise (“nacido el 3 de julio” ;)) i suposem que també el del seu doble, capaç de canviar-se legalment el seu nom a Tom Crooze i de molt més per tant de mimetitzar al seu ídol/amic. Avui a Miscel·lània, volem felicitar a Tom Cruise (51 anys) tot portant-vos un memorable vídeo on l’actor participa d’aquesta paròdia amb un gran Ben Stiller que clava el to i la gestualitat de Tom Cruise amb el personatge de Tom Crooze, l’obsessionat i pesat doble d’acció.

ben-stiller-como-tom-crooze-junto-a-tom-cruise

Crooze/Cruise cara a cara.

No us el podeu perdre! Un clàssic ja d’internet que arrenca més d’una rialla i que demostra dues coses: La versatilitat còmica de Stiller i el bon humor i sentit de l’espectacle (i d’un mateix) que té Tom Cruise. Independentment de si t’agrada o no la seva carrera o la seva persona, l’actor ha demostrat més d’un cop ser molt intel·ligent en això el showbusiness.

PD: I de regal, la primera paròdia que va fer Ben Stiller de Tom Cruise: THE HUSTLER OF MONEY, una paròdia del clàssic de Scorsese, EL COLOR DEL DINERO, que malgrat no arribar al mateix nivell que MISSION IMPROBABLE, ja mostra a un divertit Stiller clavant a Cruise.

PD2: Va, i aquest també. Stiller/Cruise al magnífic THE BEN STILLER SHOW, cancel·lat a la primera temporada i tot un  programa avançat al seu temps, creat pel mateix Stiller i l’ara venerat Judd Apatow.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s