Primer clip de NYMPH()MANIAC, el film eròtic de Lars Von Trier

Lars Von Trier is back!

Per fi podem donar una ullada a la primera mostra de NYMPHOMANIAC  el proper film d’un dels personatges més odiat i estimat – a parts iguals – del panorama cinematogràfic internacional.

El realitzador danès ja feia anys que donava voltes a la idea de embarcar-se en un projecte de caire eròtic i amb un bon argument. Després de la magnífica MELANCOLÍA va posar fil a l’agulla i va anunciar que el seu següent projecte seria NYMPHOMANIAC. El film, que s’estrenarà a Dinamarca el proper mes de desembre, serà dividit en dues parts i cadascuna d’elles tindrà dues versions, una softcore i una explícita sense censura.

L’argument reconstrueix, per capítols, la vida de Joe (interpretada per Charlotte Gainsbourg), un noia que diu ser nimfòmana. El clip que podeu veure a continuació ens porta un fragment del primer capítol del film, on una Joe adolescent aposta amb una amiga sobre la quantitat  d’homes que seran capaces de seduir, durant un viatge en tren. El premi? una bossa de xocolatines.

El film compta tambè amb la presència de molts actors reconeguts com Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Uma Thurman, Willem Dafoe, Jamie Bell i, com no, el mític Udo Kier. El mateix Shia LaBeouf va afirmar en unes declaracions recents que “el film és tot el que sembla ser”.

Personalment vull pensar, i més desprès d’aquest primer fragment, que tota la controvèrsia al voltant del contingut explícit del film és una nova operació de marketing de l’enfant terrible del cinema europeu (ja en porta una quantes…). NYMPHOMANIAC, per sobre de tot, apunta que serà un pertorbador drama al voltant del sexe, el desig i les perversions humanes.

Com diu el pòster, FORGET ABOUT LOVE

nymphomaniac-poster-1

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s