DiCaprio i Jamie Foxx tornaran a actuar junts

Aquest cop com a companys detectius, no pas com a “enemics tarantinians”.

Es tracta de MEAN BUSINESS ON NORTH GANSON STREET, un dels molts projectes que Leonardo DiCaprio està preparant per la seva eventual (no trigarà molt) tornada a l’actuació. Aquesta nova cinta que esta desenvolupant la seva productora, Appian Way juntament amb la Warner Bros., és l’adaptació d’un llibre encara no publicat de l’autor S. Craig Zahler que també s’encarregarà del guió.

La història de MEAN BUSINESS ON NORTH GANSON STREET segueix a un detectiu (DiCaprio) que, després de la desaparició de la seva dona, cau en desgràcia i és enviat a un poble de mala mort anomenat Victory, a Missouri, on els crims violents contra policies són l’ordre del dia. Allà, farà parella policial amb un altre detectiu (Foxx), a la corda fluixa per apallissar brutalment a un sospitós en públic. Ràpidament, la nova parella de detectius bad-ass, haurà d’investigar les contínues i violentes morts de policies que es succeeixen a la localitat de Victory.

Hey man, what's up?

Hey man, what’s up?

Sona de moment, a típica història de detectius hard-boiled d’aquelles que fa temps que no es realitzen. Cap director hi és darrera el projecte, però amb DiCaprio produint i actuant, de ben segur que trobaran algú amb renom. Què us sembla de nou veure aquesta parella? Com a fan de Leo i (poc fan) de Jamie Foxx, crec que tornem a veure el que vam veure a DJANGO DESENCADENADO: DiCaprio menjant-se amb patates a Jamie Foxx.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s