Monica Bellucci i Vincent Cassel a les ordres d'Agustí Villaronga a CRETA

El director Agustí Villaronga prepara nou projecte cinematogràfic, CRETA, després del gran èxit de la seva última pel·lícula, PA NEGRE. Tot i que encara se’n coneixen pocs detalls, per ara ja sabem que Monica Bellucci i Vincent Cassel hi participaran.

CRETA explica una història d’amor a un col·legi francès a Espanya i Bellucci i Cassel interpretaran als pares de dos adolescents. La pel·lícula serà rodada en francès a final d’any i la produirà Andrés Vicente Gómez, productor de pel·lícules com SON DE MAR o BELLE ÉPOQUE.

45510

Aquest serà el setè llargmetratge del director mallorquí, de qui destaquen obres com TRAS EL CRISTAL i la truculenta EL MAR. Però Villaronga va aconseguir arribar al gran públic amb l’adaptació de la novel·la d’Emili Teixidor, PA NEGRE, que va guanyar 13 premis Gaudí, 9 premis Goya i va ser la candidata de l’Acadèmia de cinema espanyol als Oscar 2011. Agustí Villaronga també ha dirigit documentals (AL ANDALUS) i tv movies com CARTA A EVA, l’últim projecte en què va participar.

3rd Rome Film Festival - 'The man who loves' Screening - Rome

Per la seva banda, CRETA és l’octava pel·lícula en què participa el matrimoni format per Monica Bellucci i Vincent Cassel. Els dos actors es van conèixer al rodatge de EL APARTAMENTO i han treballat junts a pel·lícules com IRREVERSIBLE i AGENTS SECRETS.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s