Stallone i Schwarzenegger: Tràiler d'Escape Plan

Holy Shit!

Ja podem veure a Stallone i Schwarzenegger reunits per fi en una pel·lícula amb papers protagonistes per a tots dos a ESCAPE PLAN! Ja que LOS MERCENARIOS 1 i 2, el Governator tenia un paper menor i per tant, no compta pel màrqueting de la pel·lícula (sic).

Acció old school i nostàlgia a parts iguals en aquest tràiler que ens explica la trama del film i ens permet veure aquestes dues veies glòries del gènere d’acció compartint escenes i disposats a tornar la testosterona i tota la força necessària a un gènere orfe de nous herois icònics.

"Sly" i "Chuache" cara a cara! ESCAPE PLAN pinta entretinguda.

“Sly” i “Chuache” cara a cara! ESCAPE PLAN pinta entretinguda.

A ESCAPE PLAN, Sylvester Stallone és Ray Breslin, un expert en seguretat estructural que es guanya la vida trobant maneres de escapar de presons fins que l’ofereixen un últim treball: fugir de la presó secreta altament segura i tecnològica.  Un cop allà, serà testimoni de les peculiars noves regles de la presó i haurà d’aliar-se amb un altre pres, Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger, of course) per elaborar un precís pla de fuga de la presó més fortificada que existeix. Acompanyen al duo d’action heroes actors com Jim Caviezel, Amy Ryan, Vincent D’Onofrio o Curtis “50 Cent” Jackson, per tornar a delitar-nos aquest últim, amb les seves grans dots interpretatives (notis la ironia).

Compro molt les pintes que porta aquí Schwarzenegger.

Compro molt les pintes que porta aquí Schwarzenegger.

El amants de l’acció dels 80 podem estar d’enhorabona amb aquesta parella de llegendes!

PD: La premissa i l’estètica m’ha recordat en part a un infravalorat clàssic d’Stallone, ENCERRADO.

PD2: Com no, també, el pòster:

escape-plan-trailer-poster

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s