Estrenes 28 de juny

Antes del anochecer

Director: Richard Linklater Repartiment: Ethan Hawke, Julie Delpy Guió: Richard Linklater, Julie Delpy i Ethan Hawke Any: 2013 País: EUA Duració: 108 min Gènere: Drama

Amb ANTES DEL ANOCHECER, Richard Linklater tanca la seva trilogia de la parella formada per Julie Delpy i Ethan Hawke que s’iniciava al 1995 amb ANTES DEL AMANECER. En el film, ens retrobem amb Jesse i Celine, aquest cop a Grècia, i descobrim què ha passat a les seves vides durant tots aquests anys.

After Earth

Director: M. Night Shyamalan Repartiment: Will Smith, Jaden Smith, Isabelle Fuhrman, Zoë Kravitz, Sophe Okenodo Guió: Gary Whitta, M. Night Shyamalan, Will Smith Any: 2013 País: EUA Duració: 99 min Gènere: Acció, aventura

Fa mil anys que la població terrestre va abandonar el nostre contaminat i degradat planeta per a establir-se en un altre sistema solar. En un viatge estel·lar, la nau en la que viatgen l’heroic Cypher (Will Smith) i el seu fill Kitai (Jaden Smith) pateixen un accident tot estrallant-se a la Terra. Com el Cypher malferit, el Kitai haurà d’endinsar-se en la salvatge jungla de la terra per a buscar ajuda.

After-Earth_cartel_peli

La bicicleta verde

Director: Haifaa Al-Mansour Repartiment: Reem Abdullah, Waad Mohammed, Abdullrahman Al Gohani Guió: Haifaa Al-Mansour Any: 2012 País: Alemània i Aràbia Saudita Duració: 98 min Gènere: Drama

La Wadjda és una nena de 10 anys que viu als suburbis de Riad, la capital de l’Aràbia Saudita. Tot i que viu en un món conservador, la Wadjda és divertida, emprenedora i sempre arriba al límit entre allò permès i allò prohibit. Després d’una baralla amb el seu amic Abdullah, un veí amb el que no hauria de jugar, la Wadjda veu una bonica bicicleta en venta. Vol desesperadament la bicicleta per poder guanyar a l’Abdullah a una cursa. No obstant, la mare de la Wadjda no li permetrà comprar-se-la pel temor a una societat que veu les bicicletes com un perill per la dignitat de una noia.

Los becarios

Director: Shawn Levy Repartiment: Owen Wilson, Vince Vaughn, John Goodman, Rose Byrne  Guió: Vince Vaughn, Jared Stern Any: 2013 País: EUA Duració: 119 min Gènere: Comèdia

Dos amics de més de quaranta anys (Vince Vaughn i Owen Wilson) es queden sense treball. Convençuts de que s’han equivocat en les seves carreres, decideixen presentar-se al programa de becaris de Google i començar de nou.

Crulic, camino al más allá

Director: Anca Damina Guió: Anca Damian Any: 2011 País: Romania Duració: 73 min Gènere: Documental i Animació

Documental d’animació que ens explica la vida de Claudio Crulic, un romanès de 33 anys que va morir en una presó polonesa després d’haver iniciat una vaga de fam, ja que va ser acusat d’un robatori que no va cometre. Narrada amb un potent estil visual, resultat d’una conjunció de dibuixos fets a mà i intercalats amb un collage de objectes diferents, el documental aconsegueix crear una obra d’animació sorprenent no només per la seva tècnica sinó pel seu missatge de llibertat en un món dominat per l’absurd d’un poder exercit sense límits.

Comediants, con el sol en la maleta

Director: Elisenda Dalmau, Héctor Muniente Guió: Elisenda Dalmau, Héctor Muniente, Jaume Bernadet, Joan Font Any: 2013 País: Espanya Duració: 90 min Gènere: Documental

Documental que gira al voltant d’una de les companyies teatrals més extraordinàries del nostre país. Una història sobre el xoc inevitable entre els somnis i la realitat. Una aventura de 40 anys plena de alegries i penes, llums i ombres. 40 anys en que els protagonistes del documental han ballat, volat, incendiat, flipat, cantat i saltat pels 5 continents. 40 anys donant color a un país que sortia d’un dictadura, on tot estava per fer, una mica com passa ara.

Encierro

Director: Olivier Van der Zee Guió: Olivier Van der Zee Any: 2013 País: Espanya Duració: 80 min Gènere: Documental

Pel·lícula documental 3D sobre els corredors els “encierros” de Pamplona. El documental es pregunta perquè corren a una cursa on no se’ls beneficia amb cap premi i causa centenars de ferits cada any. Acció, emoció i tensió és mesclen però també la bellesa, el drama i l’heroisme en un còctels d’emocions transportant a l’audiència fins els mateixos carrers de Pamplona, davant d’una estampida de toros de 600 Kg i les seves banyes letals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s