Russell Crowe debutarà a la direcció

Després d’anys tantejant la possibilitat de dirigir alguna pel·lícula, Russell Crowe (que recentment ha estrenat EL HOMBRE DE ACERO, fent de Jor-El) sembla que ja té encarrilat el que serà el seu debut darrere la càmera: THE WATER DIVINER.

Dieu el que volgue, Russell Crowe és el p***o amo.

Dieu el que volgueu, Russell Crowe és el p***o amo.

Es tracta d’un drama històric centrat en un pare australià (interpretat també pel mateix Crowe) que al 1919 viatja fins a Turquia per trobar al seus dos fills, desapareguts després de la Batalla de Gal·lípoli. Una producció 100% australiana que començarà a produir-se a finals d’any, un cop el càsting ja estigui tancat.

Amb aquesta pinta té l'aspecte total de director.

Amb aquesta pinta té l’aspecte total de director.

Russell Crowe feia temps que s’estava preparant per dirigir, amb varis possible projectes, com un biopic del mític monologuista Bill Hicks o un drama sobre surf. Però serà amb THE WINTER DIVINER on Crowe se sumi així a la llarga llista d’actors que es passen a la direcció. Caldrà veure quin serà el resultat final i si per exemple serà d’aquells actors de renom que acaben establint-se com a directors com Ben Affleck, George Clooney, Clint Eastwood, Robert Redford o Mel Gibson o bé d’aquells “one hit wonders” que dirigeixen una o poques pel·lícules com Charles Laughton, Robert De Niro, Mark Ruffalo, Marlon Brando, Jack Nicholson o Tom Hanks.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s