Teaser de The Counselor. Ridley Scott amb un càsting d’infart.

És molt curt, no arriba al minut i té pinta de poder ser quelcom molt bo…o no.

I és que Ridley Scott ja ens té acostumats a estrenar recentment projectes interessants i molt potents que al final acaben decebent d’una forma o altra (potser per esperar massa, error nostre) o deixant amb la sensació de que el director britànic va en pilot automàtic molts cops tot reciclant-se a si mateix i no arribant mai a donar un “cop definitiu”.

Serà la primera col·laboració de Pitt amb Scott desde THELMA & LOUISE

Serà la primera col·laboració de Pitt amb Scott des de THELMA & LOUISE

Però el cert és que THE COUNSELOR té molt bona pinta només pels noms que hi han al darrere! A part de Ridley Scott, el guió és una obra original de Cormac McCarthy (escriptor de NO ES PAÍS PARA VIEJOS i LA CARRETERA) i té ni més ni menys que un increïble galeria d’estrelles com a repartiment: Michael Fassbender de protagonista acompanyat per Brad Pitt, Penélope Cruz, Cameron Diaz i Javier Bardem, tornant a reptar les lleis estètiques amb els seus pentinats impossibles.

I en canvi, Bardem (i muller) treballen per primer cop amb el director britànic.

I en canvi, Bardem (i muller) treballen per primer cop amb el director britànic.

La història que ens porta THE COUNSELOR és la d’un thriller amb molt d’estil pel que podem veure, on Fassbender interpreta un advocat que per guanyar diners extres entra al negoci de les drogues per veure’s superat per la situació després d’un dels seus tractes no surti com espera. Típic però segur que hi haurà molt més, venint d’un guió (segons Scott “al límit) de Cormac McCarthy. De moment aquest petit tast que dona ganes de molt més i sobretot ganes de que quan arribi l’estrena (cap a finals d’any) puguem dir que aquest cop,  una de les pel·lícules que sens dubte s’espera amb més ganes, no ha decebut.

Una mostra de l'estil que pot desprende THE COUNSELOR.

Una mostra de l’estil que pot desprende THE COUNSELOR.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s