Per 20 milions, Liam Neeson tornarà a TAKEN 3

“Poderoso caballero…”

Aquesta és la xifra que ha convençut a Liam Neeson per tornar a la franquícia on ell mateix no es veia tornant. Malgrat ser una xifra habitual en grans produccions, no deixa de ser curiós que el sou de Neeson sigui aquest cop tan sols 5 milions inferior al pressupost sencer de la primera part de la franquícia, VENGANZA.

"Neeson, ready to kick your ass...again!"

“Neeson, ready to kick your ass…again!”

Amb VENGANZA: CONEXIÓN ESTANBUL, Neeson ja va cobrar uns 15 milions de dòlars per tornar a interpretar a l’ex-CIA Brian Mylls (sempre resolent els problemes que li causa la seva filla), un paper que l’ha situat en una nova dimensió a la seva carrera, conformada ara gairebé exclusivament de cintes d’acció. VENGANZA va ser tot un èxit el seu dia i un toc d’aire fresc a un gènere, el de l’acció, que estava donant signes d’esgotament. Malgrat tenir una història bàsica i poc elaborada (un pare rescatant la seva filla) la veritat és que la cinta de Pierre Morel suposava un grata sorpresa i un estil més “old school” de fer les coses en aquest gènere que molts estimem.

Si la primera part va recaptar 226 milions de dòlars a tot el món, la segona, VENGANZA: CONEXIÓN ESTAMBUL va fer 376 milions confirmant així la categoria que va assolir la franquícia i permetent doncs, que Neeson cobri ara aquests 20 milions. Es desconeix de moment l’argument tot i que els productors/guionistes asseguren que buscaran donar-li una nova volta i oferir quelcom diferent. I és que la segona part, tot i que entretinguda, era poc original respecte la primera i li costava crear situacions on distanciar-se d’el la seva antecesora. Tot i així, van introduïr enemics prou potents que poden donar joc argumentalment en aquesta tercera part.

Brian Mylls, un pare protector disposat a arribar a les últimes conseqüències.

Brian Mylls, un pare protector disposat a arribar a les últimes conseqüències.

La pel·lícula, la tornarn a escriure Luc Besson i el seu col·laborador Robert Mark Kamen. De moment es desconeix el director, però no es descarta que sigui Olivier Megaton, director de la segona part. Recordem que Pierre Morel, director de la VENGANZA original es troba a Barcelona rodant THE GUNMAN amb Sean Penn, Javier Bardem o Ray Winstone entre d’altres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s